Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Professional P

Moja żona chce spróbować seksu z kobietą, a ma podwójne standardy

Polecane posty

Gość Professional P

Moja żona wyznała mi kilka miesięcy temu, że chciałaby spróbować seksu z kobietą. Mnie takie sprawy nie kręcą i powiedziałem jej, że dla mnie to zdrada. Ona mówi, że z osobą tej samej płci to nie zdrada. W końcu zaproponowała kompromis - ona się spotka z kobietą, a w zamian ja też będę mógł poeksperymentować. Powiedziałem jej, że moim pragnieniem był zawsze seks z dużo starszą ode mnie kobietą, na co ona... obrzurzyła się i powiedziala że do tego nie dopuści! Powiedziałem jej, że przecież jeśli mam potraktować jej przygodę jako zwykły seks, to ona musi też tak samo potraktowac moją. Ale ona twierdzi, że ona z kobietą to coś mniej niż ja z kobietą - mimo, że jak już pisałem, ja to uważam za taką samą zdradę. To się chyba nazywa podwójny standard.

Gość Professional P
Mało powiedziane :P

Pozwól jej spróbować z kobietą. Niech zaprasza tę kobietę regularnie do was. Będzie szczęśliwa.

Gość Professional P
Dla mnie to zdrada, jak moja żona chce zaspokoajać i byś zaspokajaną przez kogoś innego 🖐️

Gość ja bym akceptował
bez żadnych warunków

A moze mi ktos powie o dobrym zabespieczeniu dla kobiety?... i mniej wiecej koszt? Z gory dzieki;)

Professionalto zaproponuj jej kompromis. Znajdźcie razem zadbana dużo starszą kobietę i zaproście ją do siebie. Ona będzie miała kobietę a ty dużo starszą :D Jak ona jest biseksualna to będzie do kobiet ciągła i niewiele z tym zrobisz.

Nic tak dobrze nie stymuluje układu nerowowego kobiety jak ssok innej kobiety. Można podawać doustnie (w dowowolnych ilościach) lub dożylenie (w bardzo małych ilościach).

Gość Professional P
Ona już ma upatrzoną jakąś inną laskę

Professional P to się poświęć i powiedz jej że raz zaprosicie ta a za jakiś czas znajdziecie taka która tobie będzie odpowiadać.

Kurde to moze smietana:d..nie no w sumie tez drozsza..nie mam pomyslu :D a tak na serio to mozesz pomoc czy niebardzo?...

Gość Professional P
Nie ma już normalnych kobiet? Hetero?

Beben myślałem że sobie jaja robisz :( ale na poważnie to jedyna 100% metoda to szklanka wody a poza tym to idź z dziewczyną do lekarza i on jej dobierze tabletki potem idziesz i wydajesz w aptece ok 30zł/mc Druga metoda to robisz sobie operacje i masz problem z głowy raz na zawsze zaleta ta ze przynajmniej jeden mercedes "s" zostaje ci w kieszeni ;)

Oczywiście że są. Jednak seks z inną kobietą działa na kobietę wyciszająco. Obniża jej ciśnienie krwi i uspokaja ją.

Professional P śmiem twierdzić że kobiety w 100% hetero o ile takie istnieją to nie są całkiem normalne ;) Ale nie wierzę ze takowe istnieją :D

Jeżeli pozwolisz swojej kobiecie uprawiać seks z inną kobietą, to znacząco spadnie napięcie w systemie nerwowym jej serca. Będzie się czuła dużo lepiej niż wcześniej. Dobrze też jest podać jej dożylnie powiedzmy 0,2 ml ssoków innej kobiety, ale to nie jest konieczne.

Gość focfzka781
Moja zoną rowniez chce tego spróbowac jesli jest ktoś chętny niech się odezwie

Gość dokładnie tak
walcie się w trójkącie- nie będzie zazdrości, o mniejszą zdradę. To, że Wam się związek rozleci- to inny szczegół.

Gość gość
To nic dobrego Cı nie wróży. Jak już sprspróbuje jeseś niepotebny

Gość gość
Bo kobiety chca sie puszczac i sa biseksualne ale my nie jestesmy tacy