Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agnieszka27

mąż :(

Polecane posty

Gość agnieszka27

Za tydzień mamy z mężem jechać na wakacje więc myślę sobie wyjdę wcześniej z pracy i zabiorę męża na zakupy, poszłam do firmy gdzie pracuje, miał jakieś spotkanie więc czekałam chyba z godzinę. No ale końcu wyszedł i pyta się czego potrzebuje, ja mu mówię że chce teraz iść na zakupy a on że ma jeszcze projekty i nie może się wybrać z mną, takie rzeczy mogę sobie załatwić sama, wkurzył mnie trochę bo nie dość że dla niego tez miałam zrobić zakupy to jeszcze musiałam na niego czekać jak po mnie przyjedzie, chba z półgodziny czekałam.

Gość agnieszka27
ale przecież frajer ma mnie wozic po sklepach i płacić za zakupy - ja kurde miałabym to robić????

Gość agnieszka27
nie bo nie wiedziałam że się szybciej dzisiaj wyrobie

Gość agnieszka27
Pierrdole tego jebbanego chooja, niech skurrwiel straci prace i zalapie trypra, pierrdolony pedał

to trzeba było po skończonej pracy zadzwonić do niego i zapytać czy mu pasuje czy nie ? a Ty robisz fochy jak księżniczka ....przecież facet nie jest na spotkaniu z kumplami a w pracy

boże ludzie jakie wy macie problemy! dziewczyno to chyba dobrze świadczy o twoim mezu że jest odpowiedzialny i że nie rzuci ot tak pracy żeby leciec na zakupy- takie rzeczy sie wczesniej ustala! jak czytam niektóre topiki na kafe to wydaje mi się że niektóre baby nie myślą!

Gość agnieszk27
ale te zakupy były też dla niego, ja umiałam znaleśc sobie czas

Proponuję zamawiać zakupy przez internet, spożywka też jest. powyżej 200 zł dowożą bez pobierania opłat za transport. Liczyłam, ze przepłaca się mniej więcej ok 20-25 złotych na zakupach, i doszłam do wniosku ze wolę poklikać zakupy i niech mi dostarczą do domu o umówionym czasie a mam wtedy więcej czasu dla siebie :) Ja nie lubie szlajać się po sklepach, a już żarcie kupować la 4 osób-masakra. A jeśli już trzeba ruszyć się po cos z domu - proponuję swój własny samochód- jedziesz kiedy chcesz i gdzie chcesz!!! Jesteś wolna, niezależna i zadowolona:) Nie uzależniaj się od męża!

i trzeba się cieszyć że ma pracę, mam szwagra który od 2 lat zaliczył już kilka robót i z każdej królewicza wywalają, taki leń.