Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zolinkaaa

SZOK!!!Zobaczcie to!

Polecane posty

Gość zolinkaaa
pewnie mamusia robila to zdjecie i sie cieszyla

Gość nie moge tego zobaczyć...

Gość andrzej michał l.
już masz przejebane. a wiesz czemu? bo to mój profil...

Gość sandruu88uunia
już niebawem ojciec ze strachu przed pedfilią na plaży nie przytuli nagiego synka--kobieto trzaśnij się jak dla mnie to nie jest pedofilia tylko rozczulona matka i partnerka...

Gość bilkimilytieocffg
heheh twoj profil bo otwiera ci sie twoj profil

Gość autorka lub autor ....
ma cos nie tak z deklem jezeli uwaza ze to pedofilia... chyba sama jestes pedofilka skoro dopatrujesz sie w tym zdjeciu czegos zlego :O

Gość wlasnie gdzie ta pedofilia lit
osci :O lecz sie czlowieku...

a jak dla mnie dawanie takich zdjęc na publiczny widok jest nie na miejscu! wiadomo ze nie jest to zadna pedofilia, ale wlasnie dlatego ze to zdjecie jest dwuznaczne, poza tym cala trójka jest rozebrana, uwazam ze powinno byc tylko dla tej rozinki na pamiątke. a ludziom sie w glowach przewraca i zamieszcają na nk wszyyyystko :O ale to juz inna dyskusja

Gość ooh widze zeee
bez przesady z tą pedofilią, ale nie wiem jak można dawać foty, gdzie dzieci są nago razem z pół-nagim ojca - brak wyczucia, brak taktu i wogóle :O

Gość bilkimilytieocffg
ja mam pytanie czy myslicie ze kobieta tez moze byc pedofilem bo nie slyszalam o takim czyms

oczywiscie ze kobieta mzoe byc pedofilem? gdzies ty sie uchowała? w lesnej głuszy? i zmieniam zdanie, to zdjęcie ejst obrzydliwe... swoja droga ten chłopak nei ejst za stary zeby bez gaci przy siostrze latac?:/

Gość qwertura
Fajna zmiana zdania Artefakcie Na bank to nie jest zdjęcie na nk, dla mnie nieciekawe, ale w niektórych rodzinach sprawę nagości traktuje się nieco inaczej niż to co narzucone jest powszechnie

Gość bilkimilytieocffg
chowałam sie tam gdzie ty pewnie w polsce,nie słyszałam nigdy o kobiecie pedofilce a pytam z 1 powodu waznego.

Gość sraniee w baniee
szczerze mówiąc, tylko jeden, jedyny raz słyszałam o 'pedofilce' w polsce - była ona nauczycielką i spała ze swoją uczennicą - chyba trzeciogimnazjalistką, choć jak dla mnie to prędzej less/bi niż pedofilka, ale z racji tego, ze owa uczennica nie skończyła jeszcze 15 lat to została skazana jako pedofilka, ale nigdy nie słyszałam żeby jakaś kobieta wykorzystała seksualnie małe dzieci, tylko facet może być takim poyebanym zwyrodnialcem 🖐️

Gość a tak KONKRETNIE to o co biega
choć jak dla mnie to prędzej less/bi niż pedofilka, ] a jak 50 letni facet sypia z 12 latkiem to zwykly pedal??? a z 12 latka to co? zwykly heteroseksualny facet ? :O nie wiesz co to jest pedofilia, prawda?

Gość PopColaDlaKrejzola!!!!!
a mnie mowia ze jestem pedofilka bo pedofiluje o 30 lat starszego Johna Malkovicha ale nie tylko jego pedofiluje tagrze Brada Pitta i ludzie mi mowia ze jestem za mloda i mowia ze ich pedofiluje

Gość sraniee w baniee
wiem dosnkonale, ale tłumaczę tak samo jak wy tłumaczycie młodych facetów, którzy śpią z dziewczynami poniżej 15-nastki :) tyle ze to zjawisko jest bardzo rozpowszechnione, natomiast o rzekomej pedofilce w pl słyszałam jeden, jedyny raz, i może ona też była młoda -po studiach lub w trakcie? a ta 15-latka wyglądała na o wiele starszą? nie wiem, nie pamiętam artykułu, ale tak mi się wydaje

sa tez baby które kręca małe dzieci, nie tylko faceci sa pojebani. ja słyszałam o jakiejś historii w Polsce gdzie babka molestowała swojego 10 letniego syna

Gość bilkimilytieocffg
a co myslicie o nk gdzie 24 latka ma dzieci w znaj i przerabia im fotki i pisze do nich ze ich kocha ze są jej przyjaciolmi,ona ma tylko same dzieci w znaj i to wirtualnych,a ona sama nie jest osoba ze zdjec moje zdanie to ze przerobione ma swoje foty.

Gość zolinkaaa
no tak kazdy moze byc pedofilem zrowno faceci jak i babki nikt nie ma tego na czole wypisane i nie wiesz kto nim jest a kto nie, nie powinno krzywdzic sie dzieci wogole nikogo, ok nie stwierdzakm ze koles jest pedofilem ten ze zdjecia ale zdjecie ma taki charakter i wogole chociaz majteczki te dzieci powinny miec na sobie, wogole jak mozna dziecko bez majteczek na plaze puszczac narazac je na wzrok pedofili, przeciez sa kostjumiki i kompielowi nawet la niemowlat, w wielkiej brytani na plazy i na basenach jest to zabronione od razun ktos przyszedl by ci zwrocic uwage ze masz szybko dziecko ubrac albo by cie ratownik wygnal z plazy

Gość marika;()*
no moze i ma moze poprostu jest samotna i szuka przyjazni

Gość J.ABC
PROSZE SIĘ ODCZEPIC OD MOJEJ RODZINY , JEŚLI KTOŚ TO ROBI Z ZAZDROŚCI TO NIE ZAJMIE SIĘ SWOJĄ RODZINĄ I ZOSTAWI W SPOKOJU MOJE DZIECI I MĘŻA . ODCZEPCIE SIĘ WSZYSCY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość kaanciastyy
tyle, że kobiety -pedofilki to zjawisko marginalne, a wręcz sa to wyjątki na skalę światową, natomiast faceci -pedofile to codzienność i powszechność niestety

Gość calkiem spoko
kanciastemu gratulujemy znajomych 🖐️

Gość majteczkiwkropeczkioj
Taka prawda, może 5% z wszystkich pedofili to kobiety (jak nie mniej). Ja tylko raz w życiu słyszałam o kobiecie, która dopuściła się pedofilii, a już setki razy o facetach zboczeńcach. Faceci mają świat zasłonięty przez seks, a jak się w inny sposób nie myśli, to już jeden krok od zywrodnialstwa: zdrad, trójkątów, gwałtów, pedofilii etc.