Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żona swego męża avi

brak satysfakcji z sexu

Polecane posty

Gość żona swego męża avi

witam mam 26 lat od trzech lat jestem mężatką,mamy z mężem roczna córeczkę i niby wszystko jest ok bardzo kocham męża,ale nie mam ochoty na sex z nim on chce kochać się często a ja ciągle znajduje jakieś wznowki,sex nie daje mi żadnej satysfakcji ani zadowolenia kocham się z nim bo on tego chce,dlaczego tak jest skoro go kocham?coraz częściej myślę o tym jak byłoby z innym mężczyzna

Gość żona swego męża avi
oj myślałam że ktoś potraktuje poważnie to co napisałam

To powiedz mi jakie jest dobre zabespieczenie dla kobiety?...Jaki koszt mniej wiecej?..Moze jakies ty stosujesZ?

zostaw córeczkę teściowej albo mamusi i wyjedzcie na 3tyg. gdzieś gdzie nie działa komórka. powinnaś nabrać ochoty. Albo go już nie kochasz a jest ci z nim po prostu wygodnie. Przyzwyczaiłaś się

Gość kjkgjkgtdhgf
ja tak mam ale z chłopakiem z którym jestem 3 lata. wkrótce mamy razem zamieszkać. kocham go ale jakos nie moge sobie wyobrazic ze konca zycia seks nie bedzie dawac mi radosci jak kiedys...

Kurde ja to dzis chyba nie uzyskam na zadane pytanie...:D

Gość żona swego męża avi
z tym wyjazde może i fajnie byłoby odetchnąć i nacieszyć się sobą ale na babcię nie możemy liczyć co zrobić żeby w naszym związku zaczęło się lepiej dziać