Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SHY85

z mojej strony chyba sie cos kończy

Polecane posty

Gość SHY85

moj chłopak jest niedojrzałym, leniwym, egoistycznym materialista, dla ktorego zawsze nawazniejszy bedzie on sam, nie mam na mysli sytuacji typu gdzie idziemy itd bo bo tutaj to przewaznie ja moge decydowac, chodzi mi o bardziej powazne rzeczy, jestesmy ze soba 2 i pol roku, mamy po 25 lat, ale jemu nie w głowie mysli o wspolnym zyciu ze mna, on jest mlody i chce sie bawic.. tak twierdzi... on, on, on, on chce, on nie chce, on nie jest gotowy, on musi dojrzec, on ma byc zadowolony, jemu ma byc dobrze... niewazne ze mi sie cos nie podoba, on zdecydowal a ja mam sie dostosowac i tyle... takie mam od dłuzszego czasu wrazenie... ze niE wiem na co czekam i czy w ogole jest sens czekac. Ostatnio coraz mnei widze go w naszej wspolnej przyszłosci. Tez tak macie?

Gość issabell
doskonale Ciebie rozumiem, bo w moim związku też tak jest. I częsty tekst który od niego słyszę to " jak Ci się nie podoba moja osoba, moje zachowanie itp, to nie musisz być ze mną" dlatego rozważam odejście, bo będąć dłużej z tą osobą wykończę się psychicznie i Tobie też to radzę

Gość Shy85
tekst ktory mnie dobil to : "ja jestem mlody i chce sie bawic a ty czekaj albo zmien chlopaka"... dlaczego nie zmienilam? bo głupia jestem, trzeba bylo odejsc od razu i brne w tym zwiazku tylko nie wiem dokad, dałam mu rok na wydoroslenie ale nei sadze zeby to cos dało, mysle ze po tym roku bedzie tak samo, a ja nadal nei bede miala odwagi zeby zerwac.... dziewczyny ... jestem przykladem na to jak NIE postepowac....