Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiktoria_30

mebelki dla dzieci w Warszawie?

Polecane posty

Gość wiktoria_30

szukam czegoś innego niż ikea. czy możecie mi coś polecić?

Gość ewcia640
ja urządzałam pokój mojego dziecka w sklepie niebieskie migdały (wpisz w przeglądarkę, wyskoczy ci na pierwszej pozycji). super trwałe, drewniane meble, w ślicznych kolorach, masa artykułów i tapet do wyboru, ręcznie malowane oryginalne wzorki. sklep znajduje się w Warszawie, na Mokotowskiej. Gorąco polecam, bo naprawdę warto.

Gość kasiulllla
a ja kupuje komplecik z firmy Vox w Warszawie tez jest

Gość Tata1962
Jak te Niebieskie Migdaly? Slyszalem od znajome, ze robia cale wystroje od poczatku do konca? Nie mam na to czasu a chcialbym corce zrobic pokoj na urodziny, czy oni to sa w stanie wykonac?

Gość Taurus&Scorpio dance
Bellamy Vox Mamama Cilek Strawberry Kids Niebieskie Migdały Świat Dziecka

Gość jolantelka
osobiście polecam sklep Animus. na ich stronie zobaczysz pełną ofertę. www.animus24.pl

Gość ewcia640
Niebieskie Migdały są w stanie wykonać praktycznie wszystko! Od początku do końca i można im w pełni zaufać. Dysponują bardzo bogatą paletą kolorów oraz szeroką gamą tapet oraz pasujących do nich tkanin, więc na pewno znajdziesz coś dla swojej córeczki :)

Gość ewcia, no tak, ale oni mają
bardzo specyficzną ofertę. proponują tradycyjne pastelowe pokoiki na francuską modłę. wiedz, że nie każdemu pasuje taka stylistyka, bo niektórzy wolą nowoczesną prostą formę i chłodne surowe barwy. poza tym ceny niebieskich migdałów są powalające (byłam na mokotowskiej i oglądałam najmniejsze dodatki, żeby urozmaicić ikeowy hensvik... i ceny mnie zastrzeliły).

Gość ewcia640
Niebieskie na swojej stronie podają, że mają paletę 2000 kolorów. Na pewno dobierzesz neutralny biały pasujący do tych mebelków, które masz. Ceny znam, natomiast wychodzę z założenia, że za jakość się płaci. A meble są naprawdę trwale i na lata, bardzo stabilne i wytrzymałe. Znalazłam na Facebooku ich stronę i tam jest kupon zniżkowy na 10%.

Gość Ewcia, nie pisałam o meblach
tylko o dodatkach, a one jakoś specjalnie kunsztownie nie były wykonane (np. pudełko na przybory ze sklejki i podobne głupotki). Odnoszę jednak silne wrażenie że jesteś jedną z właścicielek sklepu, albo przyjaciółką którejś, dlatego przedstawiasz go w samych superlatywach i piszesz o rabatach oraz innych szczegółach. :) Pamiętam że największe wrażenie zrobiły na mnie jednak nie meble (bo lubię minimalizm akurat), a butelki Remond (dzisiejsze dBb). Niestety pani sprzedawczyni nie zechciała mi jednaj sprzedać, jako że stanowiła element dekoracyjny. :P

Gość Ewcia, nie pisałam o meblach
Koniec końców pojechałam do Jysku i nakupowałam wyśmienitych wręcz, białych koszy wyściełanych tkaninami. :P Styl nadal nie mój, ale starsza córa koniecznie się uparła na romantyczny pokoik.

Gość ewcia640
Myślę, że wszystko to kwestia gustu. Ja osobiście, nie przepadam za JYSKową tandetą. Byłam w tym sklepie ze 2 razy i szybko wyszłam. Gołym okiem widać, że te meble się do niczego nie nadają. Ponadto, mój brat kupił krzesło do komputera, zapłacił więcej niż w Ikei, a krzesło rozwaliło się po dwóch miesiącach. Meble z Niebieskich mamy już prawie 2 lata. Mój mąż jest cholerykiem i zdarzyło mu się nie raz, nie dwa, trzasnąć drzwiczkami od szafy albo szufladą i nic się nie stało, podczas gdy nie jeden mebel kupiony w sieciowych sklepach nie wytrzymał jego temperamentu (o szybach w drzwiach nie wspominając).

Gość wiktoria_30
czy Niebieskie Migdały oferują sprzedaż przez internet?

Gość ewcia640
z tego co się orientuje, już niedługo będzie taka możliwość

Gość xyz-ka
Niebieskie migdały - wysłałam zdjęcia ich mebli do znajomego stolarza, zrobił meble IDENTYCZNE , (ładniej polakierowane) , o 40 % taniej . Z czegoś czynsz muszą zapłacić , ja do niego nie mam zamiaru się dokładać . Pozdrawiam.

Gość oczkolek
Niestety jakość wykonania mebli pozostawia wiele do życzenia. Meble nawet po poprawkach wyglądają jakby były używane już z 10 lat i posiadają pełno niedoróbek malarskich. Jednym słowem tragedia. Nigdy więcej zleceń od mnie dla sklepu Pani Zuzanny.