Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezpartyjna pruderyjna

i co naiwni głupcy wierzyliscie ze będzie lepiej

Polecane posty

aaaaa gdzie tam jaka afera , jak można tak oczerniać przewodnią partię narodu :D przecież donald i grzesiek powiedzieli ,że nie było to nie było :classic_cool:

Gość Bo najlepszy byłby taki
co by obniżył podatki a powyzszł pensje, zasiłki itp, itd.

Gość Masz watpliwości ??????
----aaaaa gdzie tam jaka afera , jak można tak oczerniać przewodnią partię narodu przecież donald i grzesiek powiedzieli ,że nie było to nie było----- No to podaj nam wyroki jakie zapadły w związku z tą afera. Ciekwy jestem bardzo bo chyba przeoczyłem :O

Cezar - też mnie ciekawi, jak oni chcą to zrobić :D Pracują nad tym, żeby żywność nie podrożała - ciekawe jak :D Ale przecież wierni wyborcy i wyznawcy Telewizji Vspaniałej Naszej dadzą sobie wmówić wszystko :D Ciekawie było na stronie wyborczej napisane - 'Nie podniesiemy tego i tego, ale...' i dopiero po kliknięciu reszta :D Jak ładnie manipulują motłochem, nic ino podziwiać :D

Mi tam za rządów Kaczyńskich źle nie było, doskwierać mi zaczęły rządy obecnie nam wiernie panujących ;)

Gość A czym ????????
------Mi tam za rządów Kaczyńskich źle nie było, doskwierać mi zaczęły rządy obecnie nam wiernie panujących -----

Gość ja!
Tfu...głupi naród. Specjaliści od wszytskiego. Czego wy oczekujecie ? ze jeden człowiek zmieni mentalność milionów, pierdolnych narzekaczy, nierówbów i kombinatorów ? Taki jest przeciętny polak, mały człowiek, bez zasad, myślacy tylko o tym, co ukraśc, co do żarcia i co wypić....ale wszyscy specjalisci od wszytskiego.

no jaki wyrok , chłopie Sekuła już znał wyrok przed zakończeniem prac komisji a sądy go nie będą znać :classic_cool: bellabellabe-> wystarczy ,że obiecają :classic_cool:

A czym ???????? A co Ci do tego jakie mam problemy? :) Ale w skrócie to więcej zarabiałam i mniej płaciłam :) W szczegóły wchodzić nie będę. Cezar - o to to to, trzeba duuuuuuuuuużo obiecywać, ładnie się uśmiechać i machać w odpowiednim kierunku :D Pokazywać się w TVN i styknie :D

Gość ja!
Bo to leży w naturze tego małego narodu :)

Gość Wyroki wydaja sądy a nie
Sekuła. Jak widac na tym się nie znasz to po co głos zabierasz ? No to ci powiem. Nie było żadnych wyroków bo i nie mogło być. Z powodu zmyśleń Mariuszka kłamczuszka wyroków sie nie wydaje.

Gość No to widocznie
--------A co Ci do tego jakie mam problemy? Ale w skrócie to więcej zarabiałam i mniej płaciłam W szczegóły wchodzić nie będę.------ I przyszło złe PO i rudy Tusk i zabrał ci zarobki a podwyższył podatki i ZUS. No tak. Oczywiście rozumiem...:D:D:D:D:D:D Każdy ma jakieś schorzenia. Tylko po co o tym publicznie opowiadac ?

Gość No widzisz. Bo prawo za PO
to prawo a nie lewo jak za pis, które to prawo-lewo było wykorzystywane do walki politycznej i ścigania czarownic.

Gość No widzisz. Bo prawo za PO
------"Nie było żadnych wyroków bo i nie mogło być." absolutnie się z tym zgadzam i każdy z PO zapewne też----- Pewnie dlatego, że każdy z PO wie, że zeby kogos skazac trzeba miec dowody a nie majaki Mariuszka kłamczuszka

Gość wiesz co mi mozesz ????
Przypomnij sobie o cytrynce...:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

co i tak nie zmienia faktu ,że mamy liberalną "korektę" VATu. Cieszmy się , radujmy :classic_cool: czekamy jeszcze na 3*15 :classic_cool: do tych 45% to jeszcze nam brakuje :classic_cool: "Pewnie dlatego, że każdy z PO wie, że zeby kogos skazac trzeba miec dowody a nie majaki Mariuszka kłamczuszka" no jakże bym śmiał wątpić w krystaliczną czystość tego ugrupowania i jego członków :classic_cool:

Gość Nie trzeba wierzyć w krystalic
zna... Wystarczy przestac wierzyć w majaki oszołomionego moherku Mariuszka kłamczuszka. A co do "korekty" Za pisi mielibyśmy komusza "korektę" tyle że pewnie wieksza. Bo więcej potrzeba by na ściganie wrogów, czarownic i gnomów...

Nie podwyżka VAT a korekta, nie strajk a nieuzasadniona przerwa w pracy - kojarzy się wam z czymś ciekawym?:D

'A co do "korekty" Za pisi mielibyśmy komusza "korektę" tyle że pewnie wieksza." wiesz gdyby babcia miała wąsy... i jakoś tak to leciało 🖐️

Gość Bawcie się sami...
... ja stąd spadam ;) Do normalności, do kraju gdzie można sobie wizytę u weterynarza z psem od podatku odliczyć i każdą książkę kupioną dziecku do szkoły. Tylko mi kraju szkoda...no ale cóż, jak by to powiedział Maksymilian Paradys "Zooostaw... zooostaw.. tego świata nie da się już uratować".

Gość U nas też tak będzie
-----Do normalności, do kraju gdzie można sobie wizytę u weterynarza z psem od podatku odliczyć i każdą książkę kupioną dziecku do szkoły.--- Moze za 20 a moze za 30 lat. Dobrobyt nie spada z nieba. Trzeba na niego zapracować.

Ja też bym spadała, am taki zawód że mogę pracować gdziekolwiek na całym świecie (bez oskarżeń o prostytucję proszę :P), ale mój facet niestety nie :( Bo jego studia bardzo z krajem i przepisami związane ... 😭

Gość U nas też tak będzie
----------'A co do "korekty" Za pisi mielibyśmy komusza "korektę" tyle że pewnie wieksza." wiesz gdyby babcia miała wąsy... i jakoś tak to leciało------- To nie sa wrózby typu babcia i wasy. Jesli PO podnosi o 1 procent i nie walczy z gnomami i czarownicami to pis musi podnieść o wiecej bo na ta walkę potrzebuje... To matematyka a nie wrózby.

Gość No to co ?
Ostatni gasi światło.

Gość no widzisz. wiadomo że na
więcej potrzeba wiecej. prawa matematyki sa nieubłagane.