Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja to mam ale problemy

Sikacie przy swoich partnerach?

Polecane posty

Gość ja to mam ale problemy

Dziewczyny, sikacie przy swoich facetach? W sytuacjach typu, ze oboje akurat korzystacie z lazienki, przykladowo on myje zęby a wy sikacie.

Tak, dzisiaj była taka sytuacja, strasznie chciało mi się siku, a on zajął łazienkę, mył zęby i powiedział, żebym sikała. Poczekałam aż skończy, bo był ktoś jeszcze w domu, ale gdybyśmy byli sami, to bym się nie krępowała i jemu też by to nie przeszkadzało.

Gość Jakiś Człowiek
Od kilku dni mam dziwne uczucie. Czuję się stołem. Niby wyglądam inaczej niż stół ale z drugiej strony jak stanę na czterech to już bardziej. Sam nie wiem. Bo ja mam niby głowę a stół nie. Chociaż może są stoły co mają głowy... Ja się czuję stołem z głową. Ale też nie do końca bo jak się czuję stołem to mi się wydaje że nie mam głowy. No ale niby ją mam. Poradźcie mi coś. Czy to jest normalne?

Gość FocIa###
przy swoich to może nie, ale bardzo chętnie sikamy na siebie wzajemnie :)

Gość polokolo
jasne, że nie, nie jestem w stanie nic z siebie wydobyć gdy ktoś jest w łazience, wolę mieć spokój i odrobinę prywatności

Gość FocIa###
Jakiś Człowiek Od kilku dni mam dziwne uczucie. Czuję się stołem. Niby wyglądam inaczej niż stół ale z drugiej strony jak stanę na czterech to już bardziej. Sam nie wiem. Bo ja mam niby głowę a stół nie. Chociaż może są stoły co mają głowy... Ja się czuję stołem z głową. Ale też nie do końca bo jak się czuję stołem to mi się wydaje że nie mam głowy. No ale niby ją mam. Poradźcie mi coś. Czy to jest normalne? :classic_cool: