Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość raz dwa trzy i cztery

Zaręczyny - problem - doradźcie

Polecane posty

Chodzi o to jak poinformować moich rodziców. Chcemy razem o tym powiedzieć ale... moi rodzice nie przepadaja za moim narzeczonym, całe 5 lat słuchalam że powinnam mieć przystojniejszego, z lepszej rodziny i w ogóle ciągle jakieś "ale" i teraz pytanie? Tylko ich poinformować czy mają być też kwiaty i alkohol? Z jednej strony chce aby jakos to wygladało, ale z drugiej... po tym wszystkim ile wypłakałam przez nich... doradźcie

Czy mój narzeczony ma prosić o moją rękę? ehh jak nie będzie to też pewnie się nasłucham, że źle wychowany itp. Mój narzeczony raczej by nie chciał prosić o rękę, bo wie ile wycierpiałam przez rodziców, szczególnie mame

przez tate tez wiele wycierpialam, ale to dlatego ze ma naprawde duzego penisa

Gość przykre ze zartujecie sobie
z tematów. Też mam problemy z rodzicami i wcale to nie jest zabawne przy tak waznej chwili w życiu. Autorko- moim zdaniem kwiaty nie beda konieczne, po co ta szopka?

Gość Maria a la lune
niech tobie sie oswiadczy... a potem małe przyjecie na którym przedstawisz swojego narzeczonego.

Alw on juz mi sie oświadczyl, tylko rodzice nic jeszcze nie wiedza i pytanie czy musza byc tzw oficjalne zareczyny? musza byc kwiaty dla mamy i alkohol? spotkanie zapoznawcze naszych rodziców bedzie za ok miesiac, ale wczesniej chcemy im powiedziec o naszych planach