Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mamusia Kubusia

Rozstępy

Polecane posty

Gość Mamusia Kubusia

Dziewczyny, polećcie jakiś dobry krem lub balsam na rozstępy. Jestem równo miesiąc po porodzie a rozstępy coraz większe. Z góry dziękuje.

Gość przyszła_mama2010
a w czasie ciąży używałaś jakiś kremów?

Gość zapylona
Dax Perfecta Mama. Można go używać na biust w czasie karmienia (omijając brodawki). Nie tłuści, szybko wsiąka. I skóra po nim taka milutka. Wydajny, łatwo się rozprowadza, nie jest za gęsty. Duża tuba ok. 20 zł.

Gość wtopa goni wtopę
Na rozstępy najlepsze kocie gówno rozrobione z sikami ;)

Gość drtfyjglk;,.
Nie martw się napewno zbledną. Ja całą ciaże smarowałam się kremami przeciw rozstępom a i tak mi powychodziły na brzuchu. Po porodzie nadal były czerwone i mocno widoczne. Dopiero kilka miesięcy później zrobiły się blade i mało widoczne

Gość Plecam mustelę
Szkoda że już są, łatwiej zapobiegać niż zlikwidować. Ja w ciąży stosowałam mustelę i nie mam żadnego mimo predyspozycji i dużego brzucha, to bardzo dobra firma. Mają w swojej ofercie krem na istniejące już zmiany, myślę że warto wypróbować http://allegro.pl/item1165025917_mustela_intensywny_krem_na_rozstepy_75ml_apteka.html

Gość Plecam mustelę
Agata, tak może być- rozstępy pojawiają się nie tylko w wyniku rozciągania skóry ale też przy intensywnym chudnięciu, utracie wagi. Mogły pojawić się w ciąży a teraz pogłębiać lub zmieniać barwę na intensywniejszą

Gość Plecam mustelę
No nie jest tania ale chyba warto zainwestować przez kilka miesięcy niż potem mieć "pamiątkę" na całe życie. Mustela jest wydajna, ja jej używałam wieczorem a rano tańszych preparatów to te po 20-30zł dużo szybciej się zużywały. Musteli użyłam 2,5 opakowania w czasie całej ciąży, pod koniec już jej nie żałowałam i smarowałam brzuch kilka razy dziennie bo był bardzo napięty

Lepszy od Musteli jest Elancyl Galenic (ale droższy), całkiem niezły jest balsam Palmer's (cena ok. 25 zł - tylko z allegro). Niestety na istniejące rozstępy będziesz musiała użyć czegoś mocniejszego jak np. Revitol Stretch Mark - to krem serum, dość drogi ale ma świetne opinie. Dużo masuj skórę gdzie występują rozstępy a kosmetyki należy stosować 2-3 razy dziennie. Powodzenia!

Gość sparwdzone w 100%
ja używam kremu przeciw rozstępom Fissan i jest rewelacyjny :)

Gość Fissan może i jest ok ale jest
potwornie tłusty! W ogóle się nie wchłania i do tego brzydko pachnie. Poza tym autorka pyta jak zlikwidować rozstępy a nie zapobiec ;)

Gość :-) ?
Raczej marne szanse

Gość juz sie zaczynaa
hahha a ja nie mam rozstpeow ani cellulitu,waga 51 kg,wzrost 172:) Cudoooooooooooooooo

Gość fenia19
ale z ciebie worek kościi fuuuj!!1 blee...

Gość malinka201
no ja nie wiem czy z ciebie takie cudo... szkielet, anoreksja i tyle..

Gość ham cafee
ja bym nie spojrzał na cos tak chorobliwie chudego. Ani sie przytulić ani nic.. Chyba bym se siniaków narobił na twoich ościach.. Zgadzam sie z fenią-bleee!!!

Gość wielki władek
szkielety paszoł won:)

Gość zle mi tak
Mam 165cm i 55 kg wiec wiecej od ciebie piekna kolezanko,a czuje sie strasznie,jestem zbyt szczupła,facet potrzebuje troszke ciałka...moj maż tez uwaza ze musze przytyc...a ty 51kg i 172cm to zbyt malo wazysz

Gość juz sie zaczynaa
Juz sie zaczyna ihihihih:D A moj maz kocha mnie :D No i podobam sie wszem i wobec,wiec uwierzcie nie jest tak zle:D Ja nie potrafie zrozumiec dlaczego WSZYSCY praktycznie sie odchudzaja?A ja wcinam co i ile chce,a waga nie drgnie...

Gość fenia19
co za prowo.. ha ha! chcesz poprostu wkurzyćbabki z rozstepami.. A poza tym nie sądzę żebys budziła zachwyt wszem i wobec.. Moze Ci sie tak wydaje tylko że jestes super sexi, ale ludzie patrza sie na ciebie bo nigdy nie widzieli takiego wora kości i nie moga wyjsc z podziwu jak taki szkielet moze chodzic i sie nie złamać. Jestes ohydna jak dla mnie

Gość afrodyta2019
a ja mam 185cm wzrostu i 55kg i jestem baardzo sexi! ajć!:) Każdy facet sie spuszcze na mój widok ajć;) Ależ jestem sexi;; ajć:) wszyscy mnie kochają:) Jestem bardzo piekna i skromna, wszyscy za na szaleją:) ah...

Gość grubaski sie
zdenerwowaly??? ale biorac pod uwage modelki-wiele takich jest slicznych!!!Mimo iz sa chude!Jesli dziewczyna ma ladna buzie,to co to za roznica czy jest chuda czy grubsza? Ponadto trzeba umiec odroznic chudzielca-anoreksje od osoby jedzacej i szczuplej:)