Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WojtekSSS

PENIS - prawidlowy pomiar długości

Polecane posty

Dobra ja już spadam leszczu nie mam czasu na kłótnie z takimi niedorozwojami ja ty lepiej wyjdz z domu do ludzi nara wszystkim.

Tomcio,,, jak ktoś napisze to zapewne jest jeszcze nastolatkiem który gówno wie o życiu albo jakiś niedojrzały zacofany facet:P

Gość szoppracz
Tomcio króciutko przystrzyc to zgoda, ale golić do skóry to bezsens, kilka razy tak zrobiłem, to czułem się jakbym miał watę szklaną napchaną do majtek;)

WojtekSSS skąd wiesz że zenibyja to marny gej? Sprawdzałeś empirycznie? A swoja drogą to wygląda że to mierzenie fiutów potrzebne wam po to żeby przed samymi sobą upewnić się że gejami nie jesteście :D Straszne kompleksy na tle męskości z was wyszły w tym topiku.

Gość Tomcio,,,
iceman24xxxx masz racje. szoppracz kiedyś też tylko krótko przycinałem z tych samych powodów co piszesz. Jednak skóra się szybko przyzwyczaja i potem już absolutnie nic nie gryzie jak się wygoli na zero. zenibyja i WojtekSSS dajcie sobie na wstrzymanie, zachowujecie sie jak dzieci.

ja tak własciwie to jestem jeszcze dzieckiem a mnie to wkurwia jak ktoś mnie wyzywa tylko dlatego że gole włosy wokół chuja na łyso

Gość szoppracz
jagódka, a ty co? auto chcesz komuś ukraść??:)

Gość WojtekSSS
Witam wszystkich ponownie, widzę że co niektórzy potrafią jedynie podszywać się pod innych, co mam nadzieje zostało od razu przez wszystkich dostrzeżone. Oczywiście nie mam do nikogo pretensji, bo to przecież nie jest zastrzeżony nick i od razu miałem tego świadomość. Widzę, że sonda, o której pisałem w pierwszym moim poście (a napisałem w tym wątku tylko jeden - to jest drugi) nie ma najmniejszego sensu na tym forum. Niestety są tu PRAWIE sami młodociani gimnazjaliści oraz niżej - nikomu nie uwłaczając - prawdopodobnie ich rozwój jeszcze się nie skończył, co jest pocieszające. Pozdrawiam i... zaznaczam, że jest to moja ostatnia wypowiedź w tym wątku i prawdopodobnie na tym forum.

Gość PureEvil
długość 18cm, gruboś 50 cm. Troche w dół wygięty, ale podobno tak najfajniej, na bananka. zenibyja, co ty pizgasz, że higieniczniej. Niby czemu? To zgol sobie też na tym głupim łbie. To są bzdury. Po prostu, jak się traktuje kobiety jak lodorobiarke, to je to wkurza. Ale w posiadaniu włosów na ciele nie widzę niczego niehigienicznego. A że w Ameryce tak robią, co z tego? Amerykanie są głupi i puści jak stąd do kurwa Pasa Oriona. A takie golenie się wielce jest domeną kobiet raczej. A nie facetów. A teraz co jeden zapierdala co dzień na solarę, używa żelu i balsamików na suty, żeby być piękni i śliczni. Ty nie masz być śliczniutki i ładniutki, tylko masz być facet. Może masz dosyć dużego, ale jaj "mentalnie" nie masz. Jak nie chcesz być gołosłowny, to powiedz, jakie negatywne skutki zdrowotne niesie ze sobą zostawienie włosów łonowych tam, gdzie je Pan Bóg umieścił! Bo mogę Ci wskazać, jakie negatywne, psychiczne skutki niesie golenie jaj. To, że zaczynasz srać o swój wygląd, jak kobiety. I takie przywiązanie do własnej, ogolonej dupy mają albo lalki, co jak na kamień nadepną, to umrą od tego, albo pantoflarze. A teraz szukaj błędów, pierdolony minimalisto.

Gość PureEvil
WojtekSSS , jak poważnie podchodzisz do tak absurdalnego tematu, i wszystko musi być takie wygalantowane, to pisz "Panowie" z wielkiej litery, złamasie!

Gość Do Powyzej
zajob jestes i tyle smierdzacy

Gość 34534576uityjhetg3w54terwf
upik

Gość gośćww
Pan bóg wynalazł ci wlosy lonowe i po coś one są... Co za tekst debilu. To włosów na głowie i brody nie przycinasz, bo pambuka wymmyslila, ze beda ci rosnac?

Gość gość
bardzo ladnie sie wpisales w klimaty topicu, "inteligencie" jestem pewna, ze autor tak wkurzajacego cie posta z cala pewnoscia czeka prawie cztery lata, zeby ci odpowiedziec