Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Przeszkadzajka

Wizyty u ginekologa w ciąży.

Polecane posty

Kobietki kochane, jak to jest z tymi wizytami? Ja jestem w 29 tygodniu ale słyszałam, że teraz będę chodzić do lekarza co 2 tyg. a później już co tydzień. Czy to prawda? Jak było z Wami? Ja chodzę do lekarza prywatnie. Za wizytę płacę 150 zł. i nie wyobrażam sobie płacić 150 zł co tydzień... Więc jak to jest?

Gość wiem coś nie coś
no właśnie tak to jest , a ten twój gin-ździerca kasy nie przyjmuje na NFZ?

Gość yahoooooooooooooo
a dlaczego co tydzień? ja chodziłam co miesiąc....

Gość wiem coś nie coś
moja synowa właśnie tak miała , ale lekarz był w porzo :) i odpowiednio wcześniej kazał sie jej umawiać na wizyty z NFZ, widział ,że się młodym nie przelewa więc ...:D

Gość yahoooooooooooooo
u mnie wizyta 120 zł - full wypas czyli usc też za każdym razem- jak chce U nas chodzi się co miesiąc a tuż przed rozwiązaniem co tydzień. Niestety zawsze 120 zł :O

Gość hgyy
ja mam ciąże wysokiego ryzyka i chodze co 2tyg, jutro idę (jestem w 34tyg) i mam nadzieję, że nie będzie teraz co tydzień. Wizyta 100zł, 150zł jak robi usg

Pierwsze slysze ze co tydzien- ja do 8 m-ca chodzilam co miesiac, pozniej co dwa tygodnie

do 32 chodzilam co 4 tygodnie od 32 chodzę co 2 tygodnie do konca. jesli jest z ciaza coś nie tak to będziesz chodzić co tydzień. ja tez za kazda wizytę placę 120 zł