Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Patsi_20

pobieraczek.pl

Polecane posty

witam! prosze pomozcie mi czy ktos mial podobny problem? w kwietniu tego robku sciaglam cos z pobieraczka.pl pisalo ze wszystko jest darmowe przez 10 dni a jak chce sie dluzej to sie placi na nic sie nie zgodzilam ze chce dluzej tylko poprostu zapomnialam o tej stronie dzis patrze na poczte i mam tam meila od tej strony pobieraczek.pl ze sprawa trafi do sadu i ze nie zaplacilam 94.50zl podalam jeszcze zmyslone dane czy poniose za to konsekwencje czy to tylko podpucha zeby sciagnac ze mnie kase? prosze pomocy!!!!!!!

Nic się nie przejmuj to ich metoda ściągania kasy z naiwnych. Opierają się na zawieraniu umowy poprzez kliknięcie, ale to bzdura, bo potrzebny jest podpis,którego ty nigdzie nie składałaś. O tej stronie był kiedyś program w jakiejś uwadze czy czymś podobnym.

mój mąż miał to samo! to banda oszustów. Mają już pełno spraw w sądzie a nadal wykorzystują ludzi! Lepiej chyba zapłacić bo inaczej sprawe podają do sądu i wygrają bo w regulaminie coś nim tam jest napisane ,że trzeba opłacić. Wiem ,że to oszusci ale chyba mają jakieś ,,wtyki'' ,że im wszytko na sucho uchodzi;/

Jedna kobieta z którą udało mi się nawiązać kontakt meilowy sądzi się z nimi już rok czasu i narazie nie widać tego końca a Jej koszty już są dużo większe niż 94 zł;/

Gość banda oszustów
bo wy nie czytacie regulaminów i chcecie się rejestrować na srewisie żeby kraść. dobre :classic_cool:

nikt nic nie chce krasc poprostu sciaglam muzyke ktora byla za darmo nie zgodzilam sie na zadne przedluzenie ponad te 10darmowych dni to z jakiej racji mam cos placic??

Gość Emmett Fitz-Hume
W postępowaniu cywilnym ostatecznie koszty procesu ponosi ten, kto go przegra (art. 98 kpc) więc można się sądzić zamiast płacić złodziejom.

Ja dałam tak się wrobić :| przyszedł mi mail. Pisałam z tą Marią czy jak to jej tam przez kilka dni. Wkurwiłam się napisałam że to nieletnia siostra bez zgody zarejstrowała się i ja ani rodzice nie mają zamiaru płacić, coś tam jeszcze na drugi dzień dostałam maila że sprawa zamknięta. Kilka dni temu dostałam maila o zapłacie dobrze że zapisałam tego maila i odesłałam im wiadomość i wielce przepraszali. Prawda jest taka że z oszustami tylko przez oszustwo coś załatwić ! Jeszcze zrobiłam ich w jajo podałam numer telefonu imię i nazwisko (wymyślone( do gostka z firmy w której mam Internet, bo niby chcieli IP. Tak naprawde był to mój numer i co Maria napisała w mailu: Skontaktowaliśmy się z X.X pod numerem cxxxxxx mamy Pani IP i tam jakieś pierdoły/ A z tego co się naczytałam to tylko szantażują a w sądzie nie założyli jeszcze nigdy sprawy

Gość ze Szczebrzeszyna
tego mi bylo trzeba na piatkowy wieczor Emmett :D

Gość Emmett Fitz-Hume
Nie ma za co ;)

Gość ze Szczebrzeszyna
jakbys mial jeszcze jakies ciekawe decyzje urzedowe to nie krepuj sie -zamieszczaj :classic_cool:

Gość a co z portalem chomikuj.pl
kolega byl na policji zeznawac, jegorodzice tez. chodzi o jakas ksiazke co to niby mial na chomiku. slyszal ktos cos takiego?

Gość ze Szczebrzeszyna
ha! dziekuje akurat nowa klasyfikacja PKD bardzo mi sie przyda :)