Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam ubaw po pachy

Śmieszą mnie kobiety ze sztucznymi cyckami

Polecane posty

Gość mam ubaw po pachy

Coraz więcej kobiet ma plastik w sobie , pomijam piersi , bo to róznie wychodzi ,czasem zle a czasem nie widac róznicy miedzy naturalnymi ...ale przezabawne są kobiety po 30 ! które chcą zatrzymać czas a co gorsza mieć znów wygląd gimnazjalistki !!! Powiem wam tyle : powiekszone usta, tu wypelnione tam wstrzykniete ,tu oddessane itp nic Wam nie da ! Robicie z siebie dziwne karykatury , 9 kobiet na 10 po operacji mozna poznac,ze cos majstrowały ze sobą....

Gość no prosze ja ciebie
nie widać różnicy pomiedzy naturalnymi? no proszę ja ciebie, obrażasz tym wszystkie kobiety, które mają piękny, naturalny, zadbany i jędrny biust, plastik nigdy nie będzie wyglądał naturalnie - już z daleka można rozpoznać silikon, które bez względu na pozę właścicielki cały czas są w tej samej formie i sterczą, nawet jak skacze...

Gość mam ubaw po pachy
Nie mozna rozpoznac jesli zmiana bedzie niewielka, i beda pasowaly do figury ,do tego potrzebny jest doskonaly lekarz.... dlatego pisze : 9 na 10 kobiet , a pozostale ? racja widac z daleka. Zwlaszcza nosy :o sama mam przecietny ,ale nie dam sobie go zmieniac zeby wygladac jak 10 tys innych nosow

"sama mam przecietny ,ale nie dam sobie go zmieniac zeby wygladac jak 10 tys innych nosow " zastanów sie nad sensem tego zdania.

Gość czy tez tak macie
ja też niewiele rozumiem z twojego zdania :classic_cool: zazdroscisz im ? czy gardzisz ?

Gość tumacze:
mowiac przecietny miala chyba na mysli ze niezbyt piekny, ale chociaz swoj wlasny, oryginalny, a nie pod miarke jak 10000 innych nosow.