Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magdaaaaaa1990

Chłopak mnie zdradził z bratową

Polecane posty

Gość magdaaaaaa1990

miał pojechać do niej na 3 dni (i przenocować) bo pomagał jej w urządzaniu mieszkania a on :O jeju aż nie mogę o tym myśleć razem jesteśmy od 4 lat on ma 22 lata ona około 35 :/

Gość qwertura
Jak z serialu :O

Gość 8907
a jak do tego doszlo, jak sie dowiedzialas

Gość magdaaaaaa1990
ale to życie a w dodatku moje :( a nie jakiś głupi serial

Gość magdaaaaaa1990
powiedział mi ............, wieczorem wypili sobie trochę wina (bo córeczkę bratowa przywiozła do mojej mamy na czas remontu ) a ona była w samej nocnej koszulce w głowie zaszumiało i tak jakoś wyszło :O

Gość jak głupia czekałaś do ślubu
to masz....na starej piczy młody żrebak się ćwiczy, tak jest świat urządzony, a ty możesz bratowej podziękować za szkolenie i cmoknąć ją w piczkę.

Gość magdaaaaaa1990
i co ja mam teraz zrobić . nikt jeszcze tego nie wie oprócz mnie :O

Gość magdaaaaaa1990
ale ja na nic nie czekałam do ślubu ..miał wszystko czego chciał ... ale nawet jakbym czekała przeciez to go nie usprawiedliwia jak on mógł ?? a ona :O

a gdzie jest maz tej bratowej?? a wlascie czyja to bratowa jego czy twoja?? bo jak jego to mu brat skórke przetrzepie:P

Gość ...CCC
W rodzinie nic nie ginie:D Zerwij z nim natychmiast.Nic go nie usprawiedliwia.NIC. Trzymaj się.

Gość magdaaaaaa1990
moja a brat jest z nią w separacji ale utrzymujemy tzn moja mama i ona bardzo dobre kontakty, jeżeli np chodzi o opiekowanie się dzieciakiem to nie było żadnego problemu ...

Gość magdaaaaaa1990
no dobra ale co z bratową .. mówic o tym bratu , mojej mamie ?? przeciez ja nie będę patrzyła jak ta suka będzie sie podlizywała do mojej matki :O ale z 2 strony jej córeczkę bardzo lubie...

Gość qwertura
To od Ciebie zależy czy potrafisz mu zaufać, a jeszcze problem czy powiedziec Twojemu bratu jakby znowu się zeszli. Strasznie ciężka sprawa

Gość qwertura
Z chłopakiem zrób co uważasz, ja bym chyba bratowej powiedziała że wiesz o wszystkim i jeśli ona się nie przyzna mężowi to Ty to zrobisz. Żeby chociaż Twój brat wiedział

wypierdolić takiego! A tą bratową to najlepiej unikaj żeby nei było hałasu na rodzinę.

Gość weż kawę primkę i idź do
bratowej, niech ci przy kawce zdradzi tajemnicę dziubdziania. Nauczysz się bedziesz lepiej dawać, a ty jak tylko prokreacyjnie, jak owulacja to chcica, każdemu chłopu obrzydnie seksik z babą, co po dziubdzianku, czeka aby tylko ciota sie pojawiła, jak jak sie spóźnia, to piekło, masz co chciałaś....

Gość magdaaaaaa1990
ej bo widze że niektórzy traktują to jak jakąś śmieszna historię , nie widzicie jaki ja dramat przezywam .. ja z moim facetem juz nie potrafie być cały czas sobie wyobrażam jak ja macał dotykał i w ogóle ale co mam zrobic z bratową ona jets u nas praktycznie co tydzień w sobote i niedzielę

Gość weż kawę primkę i idź do
trzeba było dawć tak, aby juz na inne nie miał ochoty, oj głupia ty, głupia....