Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam problem z tym

dziewczyna ma fantazję której nie mogę spełnić

Polecane posty

Gość mam problem z tym

a mianowicie marzy jej się abym posmyrał ją jezykiem po odbycie, od razu powiedziałem jej że tego nie zrobie, bo to jest niehigieniczne, to teraz ona mi się odgryza i unikania seksu oralnego, tłumacząc ze nie ma ochoty, nie wiem jak ją przekonać że mnie to brzydzi, jestem z nią 2 lata i ostatnio wymyśla coraz to nowe rzeczy i przeraża mnie to, na część się zgadzam a na inne mówię kategoryczne nie

Gość powiedz jej że to zrobisz
jeśli ona też posmyra Cię tam językiem:classic_cool: na 98% się nie zgodzi:classic_cool:

Gość mam problem z tym
słaby podszyw ciulu

Gość ruda3325
hehe moj mnie o to prosił.. ja nigdy w życiu - a on na to a moja była tak mi robiła- hehe a ja na to wiem nie tylko tobie hehe

Gość qwertura
A ona to by zrobiła dla Ciebie?

Gość mam problem z tym
nie wiem czy zrobiłaby i nie chcę wiedzieć, ja na pewno nie chciałbym i powinna to zrozumieć, jak później można się całować po takiej akcji?

Gość a co ty taki hygenista
kochasz ją całą , czy tylko pół, posrańcu, świnię w dupę cmoknij a nie zabieraj sie do kobiety leszczu....

Gość mam problem z tym
sam sobie liż odbyt, ja na pewno tego nie zrobię, tylko zastanawiam się kiedy skończy robić fochy, bo każdy ma granice

Gość qwertura
W związku nikt nie ma prawa nikogo do niczego zmuszać ani szantażować

Gość korealgaa
jestem kobietą, ale jak najbadziej popieram postawę autora, co wy tu piepszycie o miłości? miłośc przede wszystkim polega na zrozumieniu tego, że druga osoba nie zawsze będzie postępowała tak jak oczekujemy i nie będzie zgadzała się na wszystko czego chcemy, zawsze gadacie ze to facetom chodzi o jedno, w tym przypadku śmiem twierdzić, że to dziewczynie chodzi prędzej o seks, skoro jest taka nachalna i gdzieś ma zdanie faceta

Gość nie dawaj się
masz rację nie daj się, masz prawo do swojego zdania, teraz chce zebyś ja wylizał a póxniej będzie chciała ciebie obsikać i jak tu niektorzy pieprza ze jak ja kochasz to musisz sie zgodzić, skąd tyle pojebów się bierze z takim rozumieniem tak jak a co ty taki hygenista

Gość a co ty taki hygenista
jeśli się kocha dziewczynę , to wszystko jest możliwe i do przyjęcia. Po lewatywce i wykąpaniu, a nawet w wannie, mozna zrealizować fantazję, ale jak sie jest leszczem z żylakami na siusiaku od trzepania, to wiadomo, spadać ćwoki do spowiedzi, a nie gdzie gadają ludzie...

Gość nie dawaj się
a co ty taki hygenista "jesli ją kocha to wszystko jest możliwe" a jak ona będzie chciała pissing to też ma się zgodzić bo ją kocha, to nie ma mieć prawa do swojego zdania? jesteś pajacem i tyle

Gość mam problem z tym
a co ty taki hygenista jesteś jakimś pojebanym człowiekiem, ja chcę zeby seks sprawiał mi przyjemność, zachcianki moge spełniać ale z umiarem

Gość dokladnieeeee
''a co ty taki hygenista'' to widocznie jakaś wielce wyzwolone babsko, które nie rozumie ze z seksem jest jak z jedzeniem, każdy lubi co innego, poza tym takie pytanie: gdyby twój chłop kazał ci zjeść jego gówno też byś to zrobiła? bo idąć twoim tokiem myślenia, jeśli byś nie zjadła to znaczy ze go nie kochasz - haha co za popiertolony tok myślenia

Gość dojrzała hehe
no cóż,jeśli nie mozęsz spełnić jej fantazji,to przecież ona Cię nie zmusi,jeśli nie masz na to ochoty,to ok.po prostu zle się dobraliście pod kątem łóżka.ja np nie mam z tym problemu.namiętność to moje drugie imię:)

Gość mam problem z tym
ostatnio zaczęła wymyslać różne rzeczy, wcześniej o tym nie było mowy, ja wiem że w łóżku nie może być nudno, no ale są jakieś granice, mnie coś takiego nie bawi

Gość qwertura
Ale Ty nigdy nie namawiałeś ją na nic na co nie za bardzi miała ochotę?

Gość dojrzała hehe
po prostu fantazja sie rozwinęła..to chyba dobrze.,ale nie powinna Cie tym szantażować:.

Gość mam problem z tym
kiedyś zapytałem o analny, czy chciałaby spróbować i się zgodziła, bo sama miała mi to zaproponować

Gość ja jezdem dziwica
a co to kutas lepszy od języka???? Języczkiem to smak poczujesz i oczęta pocieszysz, a wy won do spowiedzi, ksiendzu jaja lizać....

Gość xYennyx
Ja tak robiłam swojemu facetowi i było fajnie ;P nie wkładałam mu jęzora do środka ale wiecie o co kaman . Of kors po kąpieli i lewatywie coz nie przyjemna czynnosc ale po tym bylo mu milo ;D rozkosznie doszedł rach ciach ;D