Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skłądniki których nie lubię

pomocyyy

Polecane posty

Gość skłądniki których nie lubię

DIETA 13 dniowa nie lubię niektórych skłądników ... po pierwsze nie cierpię pomidorów (czy zamiast tego można zjeśc jakiś owoc ? jeśli tak, to jaki? i czy wtedy to nie zmieni działania diety ?) sałaty i mięsa nie cierpię ... i tu jest problem ... dziś 1 dzień diety ... może to przez moją psychikę ale zjadłam to mięso i tą sałatę i teraz cały czas mi strasznie niedobrze ... ;/ moje pytanie brzmi ... czy jeśli nie zjem kilku rzeczy z listy to wtedy jest możliwość że schudnę mniej?? i czy mogę zażywać witaminy w trakcie tej diety?? proszę o odp.

Gość Losing my religion
Zamiast tych pomidorów to raczej jakieś warzywa ale nie owoce... one są zbyt słodkie (no też zależy jakie, ale jednak) A na wszystkie mięsa masz takie schizy? Może wolisz ryby? To jest dieta. Jeśli będzie ona dla ciebie torturą to za nic w świecie nie osiągniesz sukcesu!!! Bo wcześniej czy później nie dasz rady! Jeśli nie lubisz sałaty to jej nie jedz, ale jedz w to miejsce coś o podobnej wartości kalorycznej i odżywczej.

Gość defsrgthyju
nie ta dieta sprawia ze sie zle czujesz wszyscy sie po niej zle czuja bo nie dostarcza organizmowi tyle co powinna