Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bereniczka

problemy w komunikacji z facetem / prowokuje:(

Polecane posty

Gość bereniczka

Nie moge sie porozumiec z moim facetem. Ja jestem szczera, otwarte i wszystkie sprawy i problemy rozwiazuje na biezaca. Jak cos chce, albo jak mi nie pasi...to mowie. A on nic nie mowi. Jak kamien. Zero wlasnego zdania, zgadza sie na wszystko, milczy gdy powinien sie wkurzyc. Nie mowi czego ode mnie oczekuje. Zauwazylam, ze tak mnie to frustruje, ze...zaczelam go prowokowac do jakichkolwiek reakcji. Zdarza mi sie powiedziec cos kontrowersyjnego, dziwnego...tylko po to aby wywolac reakcje. Zeby dowiedziec sie co w nim siedzi. Nie chce tak robic, nie chce przeginac.... Powiedzcie mi, czy sadzicie ze taka chec sprowokowania kogos do otworzenia sie, czy to jest chore? Czy mieliscie kiedys cos takiego? Z osoba ktora jest a jakby jej nie bylo, ze roznymi sposobami staraliscie sie wzbudzic w niej jakies emocje?

Przykro mi... trafiłaś na typowego reprezentanta płci męskiej :-D ogromna wiąkszość facetów jest taki i nic z tym nie zrobisz :-D

Gość bereniczka
ale on jest taki skrajny przypadek... inni faceci chociaz mowia co lubia, albo ze sie wkurzyli ale czy to jets norma z psychologicznego punktu widzenia zeby go "prowokowac" czy inne kobiety tez tak robia?

Gość Maria a la lune
moze on ci robi na złosc i milczy. wie, ze ciebie takie milczenie wkurza.

Powiem ci, że mi sie udało po jakichś 4 latach zmagań :-D ale opłacało się łopatologiczni tłumaczyć za każdym razem, że chcę wiedzieć czym się martwi, co myśli na dany temat. Teraz jest z tym u niego bardzo dobrze :-D