Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość truskawka1954343

dziewczyny czy ja dobrze postepuje????

Polecane posty

Gość truskawka1954343

Jestem z chlopakiem od 2 lat prawie, on owaza ze jest "za stary" na imprezy noi niestety oprocz imprez rodzinnych nie chodzimy nigdzie bo on nie chce;/;/ Mnie to cholernie wkorza ale z drugiej strony go Kocham i nie moge go stracic. Tylko ze on za ni dlugo ma okazje isc na wieczor kawalerski do kumpla i oczywiscie pierwszy jest tam chetny;/ Ja mu powiedzialam ze sie na to nie zgodze i zdania nie zmienie...to z zemsty za to ze ze mna nigdzie nie chodzi;/ Czy ja dobrze postepuje??? Jak uwazacie? Bo on zachowuje sie bezczelnie, najpierw ze za stary na imprezy a potem jak jest okazja isc na impreze gdzie mnie nie moze zabrac to pierwszy chetny;/

Postępujesz źle, ale ja zrobiłabym tak samo :-P Ale wytłumacz mu dlaczego nie chcesz, żeby tam szedł, że jest ci przykro, że z tobą nie chce nigdzie wychodzić. Żeby to nie było taki "nie, bo nie".

Gość truskawka1954343
Tak wiem ze musze mu to wytlumaczyc, narazie sie z nim nie widzialam wiec nie bede mu pisac przez smsy, jutro z nim o tym pogadam;/ Wiem i tak ze sie wkorzy i powie ze mi tylko imprezy w glowie;/ a tak nie jest, chce z nim od czasu do czasu gdzies wyjsc a nie 2 lata w domu siedziec...potem jak wezmie sie slub i bedzie sie mialo dzieci to juz nie to samo;/

Gość skvjkfd
a czemu miałby z tobą chodzić na imprezy skoro mu się nie chce?:o jak nie chce to idź sama co to za problem ?:o

Ee... trochę takie dziecinne, moim zdaniem... :o Obrażasz się teraz jak mała dziewczynka... A czy on cię siłą w domu trzyma gdy ty chcesz iść na imprezę? Jeśli tak to gratuluję partnera :o a jeśli nie, to niby za co teraz ta zemsta? Nie potrafisz iść z koleżankami?

Gość nickonicko2010
za stary?to znaczy że po 25-m roku życia już tylko kapcie i telewizor?trzeba korzystać z życia niezależnie od wieku ... http://tnij.org/dobryprezent

Gość qwertura
Dziecinada ale chyba też bym nie chciała żeby nagle lazł. Pogadaj z nim lepiej szczerze

Gość truskawka1954343
Nie o to chodzi ze nie moge z kolezankami ale chyba normalne ze chce wyjsc tez z moim facetem. No wlasnie on nawet tych 25 nie ma;/ Nie wiem czy nie pojdzie nawet jak mu zabronie, wiem ze napewno bedzie zly;/ i to nie jest dziecinne bo naprawde bardzo mi przykro bo to wyglada tak jakby ze mna nie chcial a beze mnie to juz ok;/

Gość truskawka1954343
jak mozna byc z kim tyle czasu i nigdzie nie wychodzic?;/

Gość truskawka1954343
Ja juz sama nie wiem jak mam z nim rozmawiac bo juz tyle razy probowalam mu cos wytlumaczyc:(

Gość truskawka1954343
/

Gość truskawka1954343

oczywiscie ze dobrze robbisz....pozniej bedzie ci gadal ze nie mozesz go zdradzac a sam bedzie zdradzal

Gość truskawka1954343
czuje ze musze z nim baaaardzo powaznie porozmawiac eh

Gość truskawka1954343
gdybym mu sie nie podobala to by ze mna nie byl.... Moze jest zupelnie odwrotnie, jest o mnie zazdrosny i nie chce zebym chodzila po klubach:P

Gość zgadzam sie po czesci
nie piszcie jej ze moze isc sama. nie po to ma sie chlopaka zeby spedzac wieczory z kolezankami i chodzic na imprezy samej.

Gość truskawka1954343
bardzo smieszne

Gość truskawka1954343

Gość olaaaaaaaaa;;;;;;;;;
Mnie sie widaje ze dobrze postepujesz ale musisz porozmiawiac ze swoim chlopakiem jeszcze:)