Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość joasia24

pomocy!!!rzucić go czy nie?

Polecane posty

Gość joasia24

jestem z chłopakiem od 2 lat.Bardzo go kocham,układa nam się dobrze,dopiero niedawno zaczęliśmy współżycie-właściwie tylko raz i przez pszypadek,oboje mieliśmy wypite.to był mój pierwszy raz wogóle.Ale do rzeczy.Niedawno mój chłopak powiedział że musi ze mna szczerze porozmwaiać.Okazało się że chodzi o nasz seks.Jestem niedoświadczona,dopiero co stracilam dziewictwo ale to co on mi zaproponował zszokowało mnie.Otuż powiedział że zawsze marzył żeby być podczas seksu przypiętym kajdankami do łużka,co więcej kupił kajdanki w sex-shopie (!!!) wyznał mi też że marzy o spróbowaniu mojego moczu!kazałam mu wynosić się i przez 3 dni nie odzywałam sie ale w końcu złamałam się i dałam mu się przeprosić jednak nadal nie wiem co robić-po tym co powiedział mam ochotę go rzucić!!!kochaliśmy się dopiero tuylko raz i to przez przypadek...poza tym jestem porządną dziewczyną,rodzice wychowali mnie w wierze katolickiej i takie perwersje dla mnie nie wchodzą w grę!!!!rzucić go? czy ni9e? poradźcie mi!

Gość joasia24
proszę,pomóżcie!!!!co byście zrobiły na moim miejscu????

Gość Maria a la lune
przecież już go taka jedna kajdankami przypięła:) w 2007;) kajdankami..? lepiej przypnij go tym....;) tajemnica:)

Gość lalal hej lalala
piszę się łóżko, tylko nie wymiguj się dysortografią... Daj mu szansę, facet był szczery ale daj mu warunek jeszcze raz powie takie obrzydlistwo to koniec

Gość joasia24
zawsze słaba byłam z orto wybaczcie ;) ale mnie obrzydza że on wogóle o czymś takim myśli!!!!

Gość mężczyzna :)
a coz w tym jest takiego dziwnego czy zboczonego????????

Gość Angela*.
Jesteście razem 2 lata i go kochasz, tak? Radziłabym ci po prostu zsikać się na jego facjatę, jak sobie życzy, poczym zastanowić się czy nadal go kochasz. Jeśli tak, możecie próbować dalej, chociażby z kałem; jeżeli nie, będzie to znaczyć, że nie była to prawdziwa miłość. Proste.

Gość naucz się pisać
troglodytko:o

Gość touch somebody
spokojnie spokojnie dziewczyno.Moze facet ma taki fetysz ale nie przereslaj Go.Jka bedzie Ci umilał zycie jeszcze takimi tekstami i stani sie nieznosny to wtedy go kopnij w rower.

Gość Zuzia2010
Ja bym mu zaproponowała inaczej. Jego przypiąć kajdankami do kraty i okładać pejczem. I tak niech powie czy mu dobrze. W seksie oboje partnerzy powinni mieć przyjemność. Jeżeli tobie to nie odpowiada. Trudno Dlaczego nie wyjaśnić sobie takich rzeczy. Nie rozumiem. Można uprawiać sek i o tym nie mówić?

Gość jkjkjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
Jeśli on ma takie fantazje i Ci o nich powiedział, to jeśli nawet Ty ich nie spełnisz, to obawiam się, że jak będzie kiedyś między wami źle, to on wtedy zrobi to wszystko z kimś innym. jeszcze te kajdanki to są do przebolenia, ale ten mocz to już chyba nie jest normalny.jeśli Ty się nie potrafisz przemóc, to ja nie wiem czy to ma sens.

Gość tinasa
DZIEWCZYNO widac ze jestes bardzo mloda, zwiazek polega na szcerosci, facet poprostu mowi ci o swoich fantazjach ktore chce z toba spelniac - ze swoja dziewczyna , to normalne WLASNIE TAK POWINNO BYC W ZWIAZKU!a nie tak ze facet nosi cos w sobie i jak nadazy sie okazja zdradza z inna bo u innej sie spelni tak wiec facet niczego zlego nie zrobil, jak dorsoniesz to kiedys to zrozumiesz::::::)

Gość ciocia krysia
tinasa bravo i autorko zgadzam sie jestes mlodziutka niedoswiadczona i nie rozumiesz a ten tekst o wierze katolickiej albo to prowo albos naprawde jest pomylona wiara do lozka nie zaglada moj maz jest wierzacy a rozne rzeczy robimy i jestesmy usatysfakcjonowani zyciem sexualnym ty dziekco musisz dojrzec