Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość teraz moja kolej//

Uroda to nie wszystko

Polecane posty

Gość teraz moja kolej//

Uwierzcie mi, jestem ładna ale na tym się kończy! Nie mam ani charakteru ani też nie jestem inteligentna. Nie jestem typem kobiety z charakterem, wszyscy wchodzą mi na głowę. W pracy robie robotę za kilka osób, zawsze jednak inni się jakąś wyplączą a kiedy ja już nie mam siły i pozwolę sobie na chwilę wytknienia po całym tyg zapierdalania, nagle nadejdzie szef i dostane opierdol " za nic nie robienie" kiedy inni sprytnie udaja że zapierdalają. Niby nadaje na tych samych falach z koleżankami i kolegami ale jak coś to ja jestem pierwsza obgadywana. W związkach z facetami nie lepiej. Nie mogę przyciągnać tych którzy mi sie podobają, za to przyciągam samych świrów, cwaniaków, cweli podpijaczonych, niewyrzytych dziadków itd Jestem przez takich zaczepiana na ulicy. Ktoś kiedyś wspomniał że może brakuje mi asertywności. Kiedy zaczełam mówić NIE zwolniono mnie z poprzedniej pracy za to że nie dostosowałam się do potrzeb firmy. Kiedy zaczynam mieć swoje zdanie jestem gaszona. Kurwa żyć się odechciewa

Gość warunek wstępny
nie widziałem więc zakładam że jesteś nieatrakcyjna

Gość warunek wstępny
na necie każda pisze że jest atrakcyjna by podnieść sobie ego , a potem się okazuje ze koło atrakcyjnej nawet nie stała