Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marek__23

Dziewczyna mnie poważnie okłamała

Polecane posty

Gość Marek__23

Pytałem czy jest dziewicą, mówiła że tak. Parę dni temu uprawialiśmy seks pierwszy raz i jestem właściwie pewien że mnie okłamała. Nie znam się na tym za bardzo, ale wiem, że powinno być trochę krwi, powinno boleć, powinno być ciasno. A zachowywała się jakby nic ją nie bolało, nie było nawet kropelki krwi, do tego było raczej dość luźno w jej środku. Kolega mi opwoiadał że jego dziewczyna po stracie cnoty parę dni skarżyła się na bóle podbrzusza, a moja nic? Normlanie się zachowuje, na pewno jej nic nie boli. Przemyślałem sprawę, wszystko układa się w logiczną całość. Chcę o tym z nią pogadać jutro. Może się przyzna. Jeśli skłamała to nie widzę sensu być z nią dalej. Oszukała mnie i przez nią mój pierwszy raz został zniszczony. Co mam zrobić gdy nadal będzie kłamać?

Gość z chłopakiem to sie mieszka
nie ma reguły, jedną boli druga nie odczuje żadnego dyskomfortu podczas pierwszego razu,

Gość mala czarna mamba
moglo byc tak jak mowisz.kazda kobieta jest inna. Moze wcale cie nie oklamala

Gość Goldenka dumająca
skąd wiesz skoro byłeś prawiczkiem. poza tym nie musi być krwi. wątpię żeby kłamała. ciekawe po co

Gość mi krew nie leciala
bolalo mnie wiec dopiero za 3 razem sie udalo a pozniej nic mnie nie bolalo, wiec nie ma reguly

Gość ererw
puknij sie w leb,ja tez pierwszy raz nie mialam kropli krwi ,zniszcysz zwiazek zaufaj jej

Gość ja nic nie krwawiłam ani mnie
nic nie bolało.Błona dziewicza nie jest ze stali,jest ona bardzo rozciągliwa,elastyczna i nie zawsze musi być mnóstwo krwi:P

Gość glupi jestes .....
:) Kazda swoj pierwszy raz przeżywa inaczej. Mnie nie bolało w ogóle i nawet przyjemnie było a krwi ani kropelki

Gość ererw
wlasnie prawiczek , skad wiesz? krecisz cos

zresztą zamiast się zastanawiać czy jest dziewicą to czy zabezpieczyliście się porządnie?Chyba nie chcesz już teraz zostac tatusiem?;)

w razie czego za 9 miechów pomożemy wybrać Ci imię dla dziecka;)

Gość Ale bzdury popisałeś autorze
Nie każdej kobiecie leci krew i ją boli . Bierzesz się za seks , a gówno wiesz o organizmie kobiety :O

Gość hzy
mnie też nic nie bolało, nie było krwawienia, powiedziałabym nawet że niewiele czułam - czyli albo ja jestem luźna albo.... nie ma reguły...

Gość Ale bzdury popisałeś autorze
Poza tym , nie wiesz , że istnieje coś takiego jak masturbacja ? :O Mi się błona przebiła , kiedy jechałam na rowerze i spadłam na rame :O

Gość szczera jędza1
A skąd wiesz, że luźna, jak porównania z inną laską nie masz? Bo jak porównujesz z ręką, to sorry, ale każda Ci będzie luźna.

Gość Angela*.
Oczywiście, że kłamała. Krew powinna zalać całe łóżko a tu ani kropelki? Czas zostawić tę dziewczynę i poszukać prawdziwą dziewicę - ale przed stosunkiem udaj się z nią do ginekologa w celu oficjalnego potwierdzenia jej dziewictwa. Jeżeli nowa dziewczyna będzie tryskała fontanną krwi i narzekała na obolałą waginę przez następny tydzień, będzie to znaczyć, że jest godna Twojej miłości. Chociaż dziewica Maryja urodziła dziecko pozostając dziewicą, zatem Twoja dziewczyna mogła podobnie mieć błonę dziewiczą - metafizyczną...

Gość Ale Ci pierdolą za uszami
:D :D :D

Gość Kolejny palant któremu
coś powiedział kolega a on jak ten baran wierzy :O KAŻDA KOBIETA JEST INNA MATOLE !

Gość Ale Ci pierdolą za uszami
Jedna drugiej łba nie urwie :D :D :D

Zapewne Cię okłamała, niestety.... powinno ją boleć z tydzień, spróbuj kochać się z nią teraz, powinno b. ja bolec jak będziesz w nią wchodził.. Krew nie musiała być na pościeli, ale ty powinieneś mieć we krwi małego, jeżeli była dziewica...

Gość szczera jędza1
@boziam żartujesz, prawda?...

Gość mysle ze to dobry pomysl
jaja sobie robicie - tydzien powinno bolec? :D :D :D

Chcesz rozwalić związek z dziewczyną dlatego, że zepsuła TWÓJ pierwszy raz tym, że nie krwawiła? Dość to egoistyczne i niedorzeczne. Jak napisali moi przedmówcy: pojawienie się krwi nie jest warunkiem koniecznym przy pierwszym stosunku kobiety. Poza tym jeśli Twoim priorytetem jest przebicie błony i na tym ma się opierać udany związek, to nie wróżę Tobie udanych relacji z płcią przeciwną. Nawet jeśli Cię okłamała (co wcale nie musi być prawdą), może miała jakieś motywy ku temu? Może zależy jej na Tobie, a Ty postawiłeś sprawę jasno "chcę dziewicy i koniec!"? Przez taką postawę możesz wywołać wiele nieciekawych sytuacji w swoim życiu.

Gość jak to twoj pierwszy raz byl
to skad wiesz czy bylo ciasno, czy luzno? porownania nie ma glupia historyjka

Gość Marek__23
Było dość luźno, nie tak że pochwa obciskała penisa, tylko był spory luz, a wiem że tak nie powinno być i nie muszę mieć w tym względzie doświadczeń aby akurat to wiedzieć. Poza tym wszedł jak w masło, zero oporu. Ona tez nie za bardzo to całe wydarzenie przeżyła, zaraz potem jadła kolację, gadała o innych rzeczach. Czy tak robi dziewica? :O

Gość szczera jędza1
A ile masz cm w obwodzie penisa?

Gość bele de jour
omg a co miala robic?? Zamknac sie w kiblu i przezywac??:o

Gość magda kopińska24
straciłam dziewictwo w wieku 14 lat i co z tego? to i ona mogla

Gość truskawka1954343
Wiesz co nie jest powiedziane ze masz racje. Mnie tez nic nie bolalo i krwi rowniez nie bylo. Mozesz ja urazic jesli jej to powiesz