Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość truskawka1954343

dziewczyny czy ja dobrze postepuje????

Polecane posty

Gość truskawka1954343

Jestem z chlopakiem od 2 lat prawie, on owaza ze jest "za stary" na imprezy noi niestety oprocz imprez rodzinnych nie chodzimy nigdzie bo on nie chce;/;/ Mnie to cholernie wkorza ale z drugiej strony go Kocham i nie moge go stracic. Tylko ze on za ni dlugo ma okazje isc na wieczor kawalerski do kumpla i oczywiscie pierwszy jest tam chetny;/ Ja mu powiedzialam ze sie na to nie zgodze i zdania nie zmienie...to z zemsty za to ze ze mna nigdzie nie chodzi;/ Czy ja dobrze postepuje??? Jak uwazacie? Bo on zachowuje sie bezczelnie, najpierw ze za stary na imprezy a potem jak jest okazja isc na impreze gdzie mnie nie moze zabrac to pierwszy chetny;/

Gość Hrum Hrum :D:D
Może on nie chce z tobą nigdzie chodzić ?? Zastanawiałaś się nad tym

Gość her komendante
pewnie się nie nadajesz na wyjście ze swoim wyglądem

Gość truskawka1954343
jejku nie chodzi o wyglad;/ dla niego jestem najpiekniejsza na swiecie wiem ze gdybym mu sie nie podobala to by ze mna nie byl. Owszem moge wyjsc sama ale chcialabym od czasu do czasu tez z nim, ludzie nie po to mam chlopaka zeby spedzac wieczory tylko z kolezankami, ludzie zrozumcie to wkoncu!!!

Gość może się ciebie wstydzi.
? ehh dzieciaki...

Gość to nic dziwnego przecież
mój też na imprezy nie chodzi a jak jest wieczór kawalerski kolegi to dlaczego ma nie iść?? to co innego...

Gość kkqdqq
dziwny ten facet,ja jakos tez mam faceta i zdarza sie ze przewaznie gdzies razem wychodzimy,ale tez on nie ma nic przeciwko jak czasem chce wyjsc z kumpela a jesli on chce to tez idzie(ale przewaznie beze mnie nie wychodzi)...ten twoj to jakis malolat chyba:O

Gość ruda3325
ja mam podobny problem.. i doskonale cię rozumiem . ze mną to nie a z kolegami to leci na skrzydłach więc ja też zaczęłam sama wychodzić i co? he mam tel co 15 min wracaj do domu bo czekam na ciebie

Gość ruda3325
wspomne ze ja mam lat 25 on 33

Gość truskawka1954343
ale to dziwne ze tyle czasu jestesmy razem a nigdzie nie bylismy;/ ja chce z nim od czasu do czasu ale widze ze tego nie rozumiecie;/ moj chlopak to nie malolat...ma 24 lata, ja 19

Gość truskawka1954343

Sorry, zlotko, ale ja mu sie nie dziwie. On na serio sie juz zdarzyl wyszalec, albo tez nigdy nie lubil. Wieczor kawalerski to specjalna okazja, a Ty mloda dupa jestes i jeszcze halny w glowce-problem o imprezy robic. Znajdz mlodszego, jak ten juz wyrosl z biegania po imprezach

Gość truskawka1954343
Nie chce szukac mlodszego bo traktuje go powaznei, kocham go i chce z nim spedzic reszte zycia:) Nie wyobrazam sobie zycia bez niego. Mam 19 lat on 24, jak dla mnie to nie wielka roznica wieku, bardzo dobrze sie dogadujemy

Gość Głupi_Jaś
Nie zabrania Ci samej chodzić, mówi wprost że się wyszalał i imprez nie lubi, chce iść na wyjątkową okazję jaką jest wieczór kawalerski kolegi, gdzie w tym problem? Czemu chcesz mu robić na złość?

Gość truskawka1954343
Nie powiedzial ze nie lubi imprez tylko tyle ze jest za stary.... tez pewnie chodzi mu o to ze on bez alkoholu bawil sie nie bedzie a ja dopiero w trakcie robienia prawka;/ Jejku normalne ze chce z nim gdzies wyjsc:( nie narzucam mu konkretnych propozycji, przeciez sam moze zdecydowac gdzie chcialby ze mna pojsc.

Gość 0dpowiadam na pytanie
ja ci się nie dziwię. też byłabym zła. ale myślę, że nie ma co zabraniać, niech robi co chce. pogadaj z nim o tym, jak do żadnego konkretnego wniosku nie dojdziecie, "zemścisz się" na nim, jak będzie coś od ciebie chciał.

Gość truskawka1954343
Jak to niech robi co chce?;/ bylabym cholernie zla jakby poszedl mimo tego ze mi sie to bardzo nie podoba i jest mi przykro ze ze mna nigdzie nie chodzi. Przeciez on wcale nie jest stary:( 24 lata to calkiem fajny wiek, uwazam ze trzeba korzystac z zycia a nie siedziec przed tv, chociaz wiem z nim wszystko jest przyjemne, nigdy sie razem nie nudzimy

Gość Głupi_Jaś
Sprecyzuj - nigdzie z Tobą nie chodzi, czy nie lubi z Tobą chodzić na imprezy? Bo jeżeli zabiera Cię do kina, do jakiejś restauracji, pizzeri, kawiarni, na spacer, to ja naprawdę nie widzę problemu. Bo pójdzie teraz na wieczór kawalerski, a potem pewnie zabierze Cię na wesele, jest to wyjątkowa okazja. Ja go rozumiem, bo sam jestem w podobnym wieku i mam podobne uczucia, po prostu jeżeli to bliski znajomy, to nie robi mu się takiej rzeczy. Jak Ty byś się czuła, gdyby on Ci zabronił pójścia na wieczór panieński koleżanki?

Gość truskawka1954343
Nigdzie ze mna nie chodzi. Tak na wesele idziemy razem, no ale takie okazje to przeciez tylko raz na kilka lat:( w kinie bylismy raz, noi spacerki normalna sprawa. Naprawde facetow w tym wieku juz nie interesuja imprezy albo chociaz wyjscie ze znajomymi do baru pogadac???

Gość smutnaopuszczona
hahah skąd ja to znam hmmm facet dobrze kombinuje...widzi ze jesates uległa i swiata poza nim nie widzisz. Dziewczyno on manipuluje Tobą. Musisz troche go pocisnąc...

Gość truskawka1954343
Jak to manipuluje??? nie jestem ulegla bo nie zgadzam sie zeby on tam poszedl

Gość truskawka1954343
Nie dalabym soba manipulowac:( zauwazylabym gdyby bylo cos nie tak;/

Gość truskawka1954343

Gość truskawka1954343

Gość Głupi_Jaś
Nie zabrania Ci chodzić na imprezy samej, to chodź sama, może zrozumie, że to dla Ciebie ważne. Dla mnie takie siedzenie w jakimś barze jest takie puste, zwłaszacza że alkohol średnio lubię, a dymu z papierosów nienawidzę. Nie jest powiedziane, że w związku trzeba robić wszystko razem. A gdyby np. on kochał grę po necie w coś tam i zmuszał Cię, abyś z nim grała, to wszystko by było w porządku? Spójrz na to z jego perspektywy.