Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość radziu 35 Białystok

Czy pensja 2790 zł na rękę na Białystok to dużo?

Polecane posty

Gość radziu 35 Białystok

mam spokojną robotę, łatwa i przyjemną, i choć biurowa nie jest zbyt ambitna i rozwojowa. Wiem,ze wiele osob w polsce zarabiam 900 zł ale nie chodzi mi o głodowe pensje. Z moich znajomych zdecydowana większosć zarabia ponad 4 tys. na rękę. Źle się z tym czuję, nie stać mnie za bardzo na dobre auto czy kupno mieszkania (to w ogole nie wchodzi w grę). Mam kilku znajomych, ktorzy zarabiaja miesiecznie ponad10 tys. Spośród moich znajomych zarabiam zdecydowanie najmniej, ale jak się spotkalem z kolega, który nie ma pracy teraz to on powiedzial,ze nawet nie marzy o takiej pensji,ale przez niego przemawia potrzeba jakiejkolwiek pracy. Czuje się trochę jak biedak. gdybym miał dziewczynę nie wiem czy byłbym w stanie ja utrzymać. a już dziecko w ogole pogrążyloby mnie totalnie. Czy jak na Bialystok 2790 zł na reke to dużo, mało czy średnio waszym zdaniem?

Gość dfsdddfdsffs
Mało. Ja dostaję 3500zł i nie wyrabiam z kasą.

Gość gordon brałn 40
ja tez jestem z Białegostoku i musze powiedzieć,ze to nie jest zbyt wysoka pensja. W tym wieku już powinienieś troszkę jednak zarabiac, a skoro zarabiasz niezbyt duzo - to raczej już w twoich życiu nic się nie zmieni. Ja nie jestem na etacie, prowadzę własną firmę, więc jestem jakby z innego przedziału dochodów, nie bede więc ciebie porownywał do siebie (chodzi o zarobki), bo zaraz zacznę bezrobotni pisać,ze zmyślam. Moim zdaniem, jeśli jestes inteligentny i choć trochę ambitny powinienieś wyciągać ponad 10 tys. jak twoi koledzy. Piszę to serio, bez zadnej drwiny.

Gość oiuoiuouioiu
Cieniutko panowie. Przy moich 4700 to cieniutko. :)

Gość Kordian z Gdańska
słabo, ale nie jest tragicznie. ja w poprzedniej pracy zarabialem prawie 7 tys. na łapę, teraz mam 5 tys. I to mnie dołuje, gdybym mial tyle co ty wpadłbym w depresję

Gość wow jakie grube
ryby czas na kafe spędzają :( jak dla mnie taka pensja to na Wawe jest przyzwoita, ale jeszcze zależy co za to trzeba robić ps. dlaczego miałbyś utrzymywać dziewczynę?

Gość fabiano z mokotowa
słabo choć pewnie jak na białystok to średnio. działaj stary, nie marnuj czasu bo się wypalisz. ja na szczescie zdążyłem wykorzystać swój potencjal. Mam dokładnie 6 i pół raza tyle co ty. jak widac można,ale rynek w warszawie lepszy niz w białym, bo to prowincja. Zresztą warszawa też wiocha,ale jak ktoś ma dobrze w głowie to będzie miał luksusy, oczywiscie jak na polskie możlwości. zakładaj firmę, nie ma na co czekać.

Gość vera farmiga 345
ja bym chciala tyle zarabiac, i choc mieszkam w wwie to mam na reke 1870 zł no ale tak płacą w urzędzie. gdybym nie mieszkała z rodziacmi - klops.

Gość BRRRRRRRRRRREEE
Około 3 tysięcy to zarabiają razem moi rodzice :(

Gość Edward przez U
5000zł zarabiałem też i musiałem na 2 etaty robić, więc rzuciłem pracę i założyłem swoją firmę. Wyciągam miesięcznie 9000-12000zł w zależności od liczby klientów.

Gość wow jakie grube
jakie wy firmy prowadzicie, jeśli można spytać? jaka branża chociaż

Gość Gill Bates
I to panowie nazywacie wypłatą? ;)

Gość kosmetyczka z łodzi
ja ma wlasny zakład kosmetyczny już 6 lat. kiedys będąc na etacie marzyałabym o takich jak ty zarobkach. Ale dzis gdybym miała nawet 5 razy tyle co ty - załałabym się. Widzisz, to kwestia przejscia na inny prog dochodow. czlowiek sie przyzwyczaja. Szczerze mówiąc to straszne.

Gość Urucjiuszzz
12000 i to ma być zysk? No przestańcie mnie osłabiać. W wieku 20 lat więcej wyciągałem. Teraz jestem po 30-ce i moja miesięczna pensja waha się w granicach 20000-30000zł. Pozdro.

Gość wow jakie grube
jasne.... coś ściemiacie moi mili

Gość dfsdddfdsffs
No i przecież o to chodzi w tym temacie :)

kurde ale wy nazekacie ja bym mazyl o takich zarobkach nikt z mojej rodziny tyle nie zarabia co autor bywalo ze z mama mielismy razem 500 zl i musielismy przezyc a wy macie takie zarobki i nazekacie znam kogos kto skonczyl studia jest magistr inzynier i zarabia kolo 1700 zl wescie opanujcie sie

Gość radziu 35 Białystok
do BLE BLE ja cie doskonale rozumiem, sam kiedys pracowalem na budowie i zarabiaelm ok 500 zł a pracowalem po kilkanaście godzin. Jak moi rodzice sie rozwiedli i zostalem sam z mamą która byla na rencie to też bylem załamany, bo jescze studiowalem. ale jak tylko zaczniesz zarabiac wiecej to się przywyczajasz, masz większe potrzeby i zawsze bedzie mało.

Gość wow jakie grube
dfsdddfdsffs - a to nie wiedziałam ;)

Gość aappaarrtt
zarabiam 1450 zl w banku - to duzo czy malo ? :( krakow

Gość honey money madafaka 30 krakow
w krakowie marnie z praca to dziwny region,ani przemyslowy ani rolniczy ja pracuje w urzedzie marszłakowskim i mam 1750 na reke po 8 latach pracy

Gość a nie słuchaj tych co pieprzą
tutaj o zarobkach. jaki własciciel dobrze prosperującej firmy zarabiajacy ok 10 tyś siedzi na kafe? Zenada normalnie. To co zarabiasz to jest normalna pensja ...no sam rodziny nie utrzymasz ale twoja przyszła żona jak dołoży tez taką to będzie git :)

Gość hubertos warszawa
do gościa: a nie słuchaj tych co pieprza: albo masz 12 lat i masz czarną skórę i nos jak kartofel albo jesteś upośledzony. w co nie wierzysz? że kto zarabia kilkanaście tysięcy? z choinki się urwałeś? gdzie ty żyjesz debilu i sfrystrowany nieudaczniku? mam firmę sprzedającą komputery i miesiecznie mam średnio ok 20 tys. I co w to też nie uwierzysz? mam ci przesłac pit za ostatni rok? w mojej branży jestem pstrym koziołkiem, więkoszość ludzi z barnży ma kilka razy tyle. Ale mi wystarczy to, bo na szczescie nie mam kredytow, boję się ryzyka. Jestem w szoku,ze kogos może dziwić, ze ktoś zarabia kilkanaście tysiecy. I że siedzi na cafe. Ja uwielbiam cafe, w tygodniu mam mnóstwo spraw do załatwienia, ale weekend jest dla mnie. I fora dyskusyjne bardzo lubię. Co w tym dziwnego,ze ktos zarabiający kilnanaście tysięcy siedzi na cafe? dla takich nieudacznikow jak ty wydaje sie ze ktos kto ma rocznie kilkaset tysięcy - jest wielkim biznesmanem i nie wie jak obsłużyć kompa. hahahahaha debilu i frajerze. takich jak ja jest więcej.

Gość a nie słuchaj tych co pieprzą
po pierwsze to jestem ona i nie nazywaj mnie frajerem Słuchaj w to że zarabiać można ho ho i jeszcze więcej to wierzę i dla mnie to nic dziwnego. Dziwne jest natomiast to że się tak uniosłeś. To świadczy o tym że jesteś niedowartościowanym dupkiem i tyle

Gość pan Tadeusz z Sycowa
niezaradnym finasowo dziewczynom doradzam dorabianie cipką