Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DianQ

Plamienia przed okresem

Polecane posty

Gość DianQ

Mam poważny problem... Kochałam się z chłopakiem kilka razy bez zabezpieczenia ( proszę sobie oszczędzić komentarze na temat tego że to była głupota bo my o tym no ale cóż jestem tylko człowiekiem ) Kochałam się z nim w tamtym miesiącu ii wszystko było ok dostałam normalnie okres ( nie mam regularnie) w tym miesiącu też się kochaliśmy ii nie dostałam jeszcze okresu ( zawsze dostawałam pod koniec miesiąca 25 - 30 ) a od wczoraj boli mnie brzuch jak na okres i dziś rani też mnie tak bolał i myślałam że dostanę... ale nic w ciągu dnia też mnie tak bolał ale nic ... aa teraz czuję się tak jakby miało się zaraz ze mnie lać ale nic oprócz takich jakby plamień ( nigdy wcześniej ich nie miałam znaczy może i miałam ale zawsze okres dostawałam w nocy albo nad ranem więc nie zaglądałam sobie ciągle w majty xD ) aa i jeszcze dodam że tym że do tej pory nie dostałam okresu to się strasznie wkurzałam i wgl... Proszę o pomoc bo strasznie się martwie

Więc jakiej odpowiedzi oczekujesz? Po pierwsze należy zbadać źródło tych nieregularnych miesiączek i bólów brzucha, niewiem dlaczego wszyscy to bagatelizują.. też na początku na to nie zważałam, a jak udałam się do lekarza okazało się, że mam policystyczne jajniki. W ogóle już dziwne mi się wydaje to, że uprawiacie seks bez zapezpieczenia a nie jesteś w ciąży, bo normalne to nie jest(no chyba że w dni niepłodne akurat trafiliście). To już może świadczyć, że coś jest nie tak z owulacją. Nie chce straszyć :) A to, że boli Cię brzuch i nie masz okresu, to może dopiero bóle owulacyjne? skoro te cykle takie nieregularne...