Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DianQ

POMOOCYYY !!

Polecane posty

Gość DianQ

Mam poważny problem... Kochałam się z chłopakiem kilka razy bez zabezpieczenia ( proszę sobie oszczędzić komentarze na temat tego że to była głupota bo my o tym no ale cóż jestem tylko człowiekiem ) Kochałam się z nim w tamtym miesiącu ii wszystko było ok dostałam normalnie okres ( nie mam regularnie) w tym miesiącu też się kochaliśmy ii nie dostałam jeszcze okresu ( zawsze dostawałam pod koniec miesiąca 25 - 30 ) a od wczoraj boli mnie brzuch jak na okres i dziś rani też mnie tak bolał i myślałam że dostanę... ale nic w ciągu dnia też mnie tak bolał ale nic ... aa teraz czuję się tak jakby miało się zaraz ze mnie lać ale nic oprócz takich jakby plamień ( nigdy wcześniej ich nie miałam znaczy może i miałam ale zawsze okres dostawałam w nocy albo nad ranem więc nie zaglądałam sobie ciągle w majty xD ) aa i jeszcze dodam że tym że do tej pory nie dostałam okresu to się strasznie wkurzałam i wgl... Dodam że on nie doszedł ani we mnie ani wgl bo po prostu nie chciał Proszę o pomoc bo strasznie się martwie

Gość potrzebuję pomocy
czekam i czekam ale strasznie się boję że jestem w ciąży

Gość yrfhfd
to zrób test jak się boisz tu nikt ci nie powie czy jesteś czy nie

Gość czekaj cierpliwie 9 miesiecy

Gość DianQ
dzięki za pocieszenie