Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MarianoItaliano21

Przystanek Broodstock

Polecane posty

O tak, jak co roku znowu zaczal sie pospolity sped bydla. Tym razem w Kostrzyniu, gdzie banda debili bedzie turlala sie blocie, uprawiala jakies zwierzece harce pod scena oraz faceci w dlugi i tlustych wlosach zaczna zapladniac 15sto latki po nalewkach. Jurek wyskoczy na scene, walnie swoje pospolite 'ropta co chceta' troche pojaka sie i zabawa na calego, za kase ludzi ktorzy z serca wrzucali pod kosciolem do puchy tego jakaly. Na koniec wyleci pare osob z pociagow, nasraja pod siebie i poroznosza choroby jak w Zimbabwe. Tak sie bawi Polska na "Przystanek Woodstock. Historia najpiękniejszego festiwalu świata". Haha

Owśiak to idiota nic nie robi dla dobra innych tylko do własnej kieszeni pcha kasę nie robi tego charytatywnie popieram autora topika

ja jestem jego przeciwnikiem wykorzystuje młodych za darmo a sam ciągnie z tego nie złą kasę a od leczenia jest państwo biorą podatki to niech leczą a ten spęd przystanek nie powinien istnieć

Gość No to teraz ćwoki
dajcie sobie buzi, potem każdy zapina każdego w dupę i obciąga z połykiem 🖐️

Gość calkiem niedawno na jednym
z serverow prywatmych lineage2 spotkalam jednego polaka o nicku marianoitalioano...chlopak okazal sie tak skonczonym debilem ze az zaczelam podejrzewac ciezkie uposledzenie umyslowe bo ciezko jest mi do teraz uwierzyc by byl po prostu tak zwyczajnie glupi, nie wiem moze to ty byles ale jezeli nie to ten nick jak widac jest znamienny dla idiotow.

no przecie z owsiaka bohatera zróbcie a najlepiej świętego głupie ludzie jeden krzykacz baran się znajdzie a inne barany za nim idą bo chcą być w stadzie zdemoralizowanych ludzi na przystanku

Domiemam, ze ten tytul ktory wymienilas w swoim poscie to jakas gra komputerowa. Mianowicie, nie posiadam jej, ale jezeli chcesz negowac moj post to juz przygotowalem sprostowanie. Po pierwsze, jaka dziewczyna gra w gry komputerowe (szczegolnie sieciowe)? Otoz, glownie sa to pasztety z pryszczami na twarzy, ktore maja wiele kompleksow przez co denerwuja sie na wszystko. Idac tym tokiem dochodzimy do punktu kulminacyjnego. Mianowicie przeszkadza Ci to co pisze poniewaz denerwuje Cie ogolnie swiat, ktory nie akceptuje Twojego wygladu zewnetrzengo. Ty jednak jako osoba tzw. "pierdolaca swiat" probujesz przelac swoja zlosc na posty gdzie jestes anonimowa i nikt nie widzi Twojej facjaty. Po drugie, chcialbym jakis racjonalnych wyjasnien dlaczego niby napisalem cos zlego. Prawdopodobnie tez jestes glanowa.

Gość calkiem niedawno na jednym
psychologiem (ani nawet wrozka) nie bedziesz wiec sie nawet nie wysilaj :D i wlasnie z powodu, ktory tak wyluszczyles przekonany o swojej nieomylnosci nie bede z toba dyskutowala bo nie warto, pokazales swoj poziom inteligencji nie musisz juz nic wiecej robic bo sie tylko pograzysz :) a co do Owsiaka i pakowania kasy we wlasna kieszen polecam przejscie sie do najblizszych szpitali, ktore maja na sprzecie znaczki WOSP jak i rozmowy z matkami dzieci, ktore spedzaly dnie i noce w szpitalach kiedy sprzety dzieki akcji Owsiaka ratowaly im zycie. i tyle w temacie.

owsiaka w dupę pocałujcie imbecyle nie po to płace podatki abym dawał do puszki jakiemuś baranowi niech to robi za darmo a wtedy powiem że jest ok

Haha taka inteligentna a jakze glupie. Prosze o poczytaniu sobie informacji nt. Fundacji "Zloty Melon" prowadzonej przez Jurka Owsiaka. I jezeli po tym, dalej bedzie brnela w uparte to nie wiem kto pokazal jaki jest inteligentny. Oczywiscie kolezanko, jest sprzet itd. Rownie dobrze moglabys mi dac 10 mln, 8 wydalbym na sprzet a 2 zawinal do kieszeni. Tez pisalabys ze jestem bohaterem utrapionych? Niesadze.

MARIANO popieram cie całkowicie a jak słysze jego siema lub róbta co chceta to żygać mi się chce

Gość jad glupich ludzi
musi miec gdzies ujscie, nawet dobrze, ze jest internet, lepiej jak wylejesz frustracje i glupote w siec niz gdybys mial duspic w sobie i kogos w przyszlosci skrzywdzic ;) pozdrawiam malych glupich polaczkow, i tacy musza zyc by inni wiedzieli jaka jest roznica miedzy inteligencja a glupota :)

Mi nie musisz naznaczac i tlumaczy tej granicy gdyz bardzo dobrze wiem gdzie ona sie zaciera. Co do tego, ze wyrazam swoja opinie tylko w internecie- jestes w bledzie. Dzialam takze, poza nim, uswiadamiajac ludziom, ze belkot medialnego Owsiaka to tylko propaganda i mydlenie oczu.

Głupie polaczki to są że takiemu imbecylowi dają kasę i popierają PO i wierzą w ich wypociny wyborcze ale dobrze wam niech podniosą podatki nawet o 100% a wym głupki i tak na nich zagłosujecie

Gość głupi owsiak
precz z owsiakiem i innymi padafianami jemu podobnym

Gość owsiak lubi
z tego co robi owsiak to tylko głupi go popierają ja wyżej w poście barany za baranem idą

Gość Roodsteld78
Hmmm... Czytając to nieźle się uśmiałem. Owsiak zrobił więcej dla polski, niż wy wszyscy razem wzięci, więc nie pierdolcie głupot. Druga sprawa, to Przystanek Woodstock. Byliście tam kiedyś? Nie, nie byliście. Radzę chociaż oglądnąć filmiki, choćby na youtube, już o zawitaniu tam nie mówiąc. To, co tam się dzieje, to czysta magia. 700 tysięcy ludzi nastawionych pokojowo, którzy pomogą Ci, dadzą Ci jeść jak nie masz, dadzą Ci pić jak nie masz, czy nawet poczęstują głupią fajką. Waszym zdaniem lepiej iść na jakąś dyskotekę, naćpać się czegoś i napierdalać się z każdym? Jeśli tak, to powodzenia buraki. Co macie do seksu? Przecież każdy z was go lubi, więc nie widzę powodu, dla którego nie miałby on być powszechny na Woodstocku, szczególnie na Woodstocku. Weźcie się ogarnijcie pajace, bo szkoda słów...

Gość Roodsteld78
I w ogóle wkurwiliście mnie pojeby. Chuj wam w dupe jebane koczkodany. Jesteście bandą pojebanych mocherów, dla których świat to tylko kościół i pakowanie do kieszeni jakiemuś pierdolniętemu księdzu. Jebajcie się zdemoralizowane pierdolone sukinsyny i kurwy. Spierdalać z internetu frajerzy. CHUJ WAM W DUPSKA PIERDOLONE MATOŁY BEZ KURWA WIEDZY OGÓLNEJ

Ale żeś odkopał/a temat... Swoją drogą- jak zwykle szczekają najwięcej ci którzy nie mają o tym bladego pojęcia. Nawet nazwy miejscowości nie umie prawidłowo napisać... To dopiero jest pokaz debilizmu w czystej postaci...

Gość Kukiz
Dobra Cwaniaczki a teraz jak "broodstock" jest taki zly i taki brudny taki NIECHIGeniczny... to pokazcie mi mi w Polsce. Festiwal na ktorym zbiera sie 700tys ludzi znakomicie bawiacych sie w waszych rytmach. wyprzedze was z gory TAKICH NIE MA ale coz miejszosc ma tez swoje zdania jak i na paradach rownosci.