Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ssssylka

mam mysli samobujcze co zrobic?

Polecane posty

http://www.youtube.com/v/pclVSJIpMpQ&;amp;hl=pl_PL&amp od paru dni chce sie zabic moze dlatego ze mam nowego chlopaka ktory nie mieszka tam gdzie ja i widujemy sie w niedziele codziennie trzymam zyletke w rece ale wiem ze pewnego dnia nie dam rady i wbije ja

może idż do psychologa on Ci pomoże, a to że masz chłopaka to się ciesz zawsze kiedyś się z nim spotkasz, gorzej gdybyś w ogóle nie miała. Może powiedz o tym mamie, siostrze, przyjaciółce,itp?

Gość Jak to co masz zrobić???
Idź za wewnętrznym głosem :classic_cool:

to idź do psychologa, on na pewno Ci pomoże lub powiedz chłopakowi o swoich problemach przy najbliższym spotkaniu i będzie dobrze:classic_cool:

osoba POWAZNIE myslaca o samobojstwie nigdy sie nie zdradza. nie opowiada wszystkim wokolo co chce zrobic. a Ty no nie wiem, masz 16 lat i chcesz zwrocic na siebie uwage ?

samobójstwo do niczego nie prowadzi chyba że do piekła. Idź do psychologa on Ci na pewno pomoże i nie zamartwiaj się już tym. Współczuję Ci utraty dziecka, ale staraj się żyć dalej. Przecież masz chłopaka, masz dla kogo żyć:) Trzymaj się i będzie dobrze:)muszę lecieć🖐️

Gość nickonicko2010
jeśli to nie prowokacja to polecam oczywiście wizytę u lekarza dusz:)on zapisze lekarstwa które pomogą ci odzyskać radość życia:) ... http://tnij.org/dobryprezent