Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rodzice się rozwodzą

Moi rodzice się rozwodzą z winy mojego taty!!!

Polecane posty

Mój ojciec od lat zdradza matke, a teraz:(:(:( chce od niej odejść!!!!!!! wkurza mnie to, bo tata rozpowiada że to wszystko z winy mojej matki, żalił się mi nawet że gdyby matka chciała z nim być to by uprawiała z nim seks. Gorsze jest to że mojemu synowi zaczął mówić inne rzeczy, że odchodzi od babci bo ona nie zaspokoiła jego potrzeb, że gdy się ożeni a żona nie będzie spełniała obowiązków to ma od niej od razu odejść itp.

Gość to pewnie wina twojej matki
gdyby się pieprzyła ze starym niedoszło by do czegoś takiego.

Właśnie że to nie jest dobre mówienie, bo wmawia mi że to jest wina mojej matki a teraz nawet wnukowi wmawia to samo. Wmawia mu że kobieta jest od zaspokojania męskich potrzeb. Jeszcze ciągle chodzi po domu i się awanturuje, albo do mnie, albo do mamy.

Gość popieram twojego tate

Gość popieram twojego tate
On ma potrzeby i to jest zrozumiałe.

Gość asdassdasdghj t
Też tak niedługo zrobię.

Mężczyźni nie rozumieją kobiet, a mój ojciec? przecież on już ma swoje lata, po co wogóle myśli o seksie w tym wieku i jeszcze próbuje nabuntować mnie przeciwko matce a co gorsze moje dziecko przeciwko babci.

Gość masz ojca kretyna
a tego się nie leczy :P

Gość Ala Z 123
wyprowac sie jak mozesz , albo niech on sie wprowadzi i niepozawlaj jemu zeby buntowal Twoje dziecko przeciwko Twojej mamy.

Gość to ich sprawa, ale zeby dzieck
u takie teksty walic, to trzeba byc bardzo nieodpowiedzialnym doroslym, manipulacja dzieckiem i pozniej chlopak nie bedzie szanowal kobiet

Wyprowadzka czeka mnie dopiero za dwa miesiące, mówie ojcu by tego nie robił a on się z tego tylko śmieje i tłumaczy mu jak ma postępować mężczyna(to wtedy zaczyna wypominać mi że syn wychowuje się bez ojca). No i siedze dla świętego spokoju cicho.

Gość to ich sprawa, ale zeby dzieck
bedzie mial przedmiotow podejscie do kobiet i sluza tylko do ruchania, coza stukniety dziadek, tary a glupi :o

Gość Ala Z 123
to niech wygaduje sobie co chce, niepozwol jemu tego robic to jest Twoje dziecko , ile ma lat Twoj syn?

Mój ojciec nigdy nie miał ze mną dobrych relacji, całe życie miał pretensje do matki że urodziła dziewczynke. Określał mnie dziurawcem, gdy byłam w ciąży i chciałam mu powiedzieć o płci dziecka to powiedział że ma nadzieje że to chłopiec bo kolejny dziurawiec nie jest mu w domu potrzebny. Mój 8letni syn już powtarza to wszystko co mówi dziadek, raz mój syn powtórzył to przy znajomych i jeszcze nawet powiedział im kto jest autorem tych słów , powiedział to przy dziadku a mojemu ojcu nawet nie było wstyd.

Gość ja bym dała takiemu ojcu w twa
rz..:)

Gość Ala Z 123
to wytlumacz swojemu synowi ze tak niewolno mowic i robic jak dziadek mowi , musisz jemu to wbic do glowy. To jest duzy chlopak napweno zrozumie jak wytlumaczysz jemu.

W twarz nigdy bym ojcu nie dała bo szanuje go z tego powodu że to w końcu mój ojciec, chociaż troche przykrych rzeczy mi w życiu powiedział. Synowi to już tłumaczyłam wiele razy, ale mój tata weźmie syna do kina, na lody, do zoo i mały zaczyna mówić tym samym językiem. A ojcu już tego nie wytłumacze.

Gość twój ojciec to prawdziwy
mężczyzna - pragnął syna ale matka mu go pewnie nie dała. - teraz przekazuje wartości jakie wyznaje wnukowi.

Gość biedna dziecko
chłopak nie będzie miał szacunku do kobiet:(

Gość pRAWDZIWY MĘŻCZYZNA WIE
że płeć dziecka jest zależna od niego.Ma dziurawe plemniki to i spłodził dziurawca.Tak bym mu się odgryzła.Ty chociaż trafiłaś na ,,prawdziwego faceta,,:-D

Na żadnego prawdziwego faceta nie trafiłam, ale to już inna historia. Lepiej powiedzcie dlaczego mój syn jest tak zaślepiony w to co mówi mój ojciec i dlaczego mój ojciec tak się zachowuje? przecież jego zachowanie jest podłe, nie dość że rozwód z jego winy to wmawia mojemu synowi że to babcia do tego doprowadziła bo nie zaspokoiła jego potrzeb. Jak on nawet nie wstydzi się tak mówić do dziecka.

Gość po pierwsze twój ojciec
ma racje w pewnym sensie. po drugie, jeśli ty nie masz władzy nad swoim dzieckiem to tylko twoja wina.

Gość współczuje rodziny
autorko.

Gość współczuje rodziny
Nie wiem jak tak można, szczególnie twój ojciec jest jakimś śmieciem. Ja bym się wyprowadziła i zabroniła dziadkowi na kontakty z wnuczkiem.

Gość ojciec ma racje
gdyby twoja matka spełniała jego potrzeby nie byłoby rozwodu.

Gość biedna ta twoja matka

Gość twoja matka powinna przeprosic
starego. To nie jego wina ze jemu sie chce.

Gość owm......
sluchaj, Twoj ojciec paprze malemu psychike :( To podobnie jakby jego ojciec nie trzymal sztamy z matka. Nie mozna grac dzieckiem w taki sposob. Co to za jakis glupi cham ten Twoj ojciec? :O DZIECKA SIE NIE MIESZA W TAKIE SPRAWY!!!!!!!!!!!