Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Canpol

Majtki poporodowe Canpol

Polecane posty

Gość gość
majtki są mega wygodne i elastyczne. Nie podrażniają skóry jak większość innych no i są wielorazowe. Bardzo dużym pluse jest ich sam fason - który sprawia ogromny komfort noszenia Jak dla mnie, spisują się najlepiej. Polecam ;)

Gość Leaela
Majtki są też bezszwowe co również uważam za ogromny plus. Jestem zadowolona z nich i chociaż mam je od niedawna zakupiłam już więcej sztuk bo naprawde komfortowo w nich się czuję.

Gość gość
a uzywałyście po ciąży takich uciskowych majtek, coś jak pas? zastanawiam się czy to jest bezpieczne... tu na happybabby sa takie za 46 zł. Co myślicie o cenie?

Gość Sabi79
nie moge znalezc ich na tej stronie, ale moja mama twierdzi, ze przez to iz nie nosiła takich majtek teraz ma duzy brzuch ;p A wiec warto zaplacic kazda cene :) A widze tez na happybabby.pl takie zwykłe białe majtki canpol za 8 zeta. Fajnie wygladaja i wydaja mi sie funkcjonlne i wygodne. Ktos zna te firme?

Gość gość
Używałam z Canpola jednorazówek i zupełnie mi nie podpasowały. Wielorazowe natomiast były super. Używałam ich jeszcze długo po porodzie, bo zwykle bawełniane majtki uwierały mnie w ranę po cesarce, a te miały wysoki stan i było mi wygodnie. Miałam jeszcze wielorazówki z innej firmy, ale nie pamiętam jakiej (takie fioletowe pakowane po 2) i były znacznie gorsze.