Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kapciuszek:P

tabletki antykoncepcyjne poprawiające cerę

Polecane posty

Czy łykacie takie tabletki jeśłi tak czy są jakieś efekty uboczne?

Gość smutnaopuszczona
Tak pod ich wpływem chodzisz wku*** i zastanwaiasz sie komu wygarnąc:P

Gość smutnaopuszczona
Nie bierz tabletek anty tylko po to by miec dobrą cere błagam...pomysl nad lepszymi metodami ktore sa bardziej przyjazne dla organizmu. Nie mysl także o antybiotykach ktore sa nagminnie przepisywane przez dermatologów...

niestety prawda jest taka ze nic mi nie pomaga maści,antybiotyki zewnetrzne,ani wizyty u kosmtyczek.dlatego pomyslalam o tabletkach antykoncepcyjnych.

Gość smutnaopuszczona
Sprobuj dobra diete...bez czekolad czesto maseczki i peeling enzymatyczny mozesz brac różne preparaty moze niekoniecznei Ci pomogą i tez nie od razu ale ja stosuje i naprawde widze rezultaty np face okay albo visaxinum(tyle że norlamnie sie bierze jedna tabletke dziennie a ja biore 2 i biore go już 2 miesiac) do tego przede wszystkim dobry krem regulujący sebum!!! wiem nie są tanie ale to lepsze niz trucie organizmu antybiotykami dobry jest i chwale sobie pharmaceris i svr. Pamietaj że jak poczujesz ze skóra jest przetłuszczona bo to jest zmora w sezonie letnim by zawsze wtedy przetrzec twarz tonikiem lub husteczkami. Systematycznosc naprawde daje rezultaty..

Widzisz prawda jest taka ze moja cera rewelacyjna nie jest szału nie ma,mam wiele zaskórników,używam płyn milaceralny svr i krem matujący z ivostinu,twarz myje delikatnym żelem.Byłam dzis u dermatologa i dostalam zakaz używania własnie kremu z ivostinu mam sie przeżucic na mydło bobas i krem nivea a twarz smarować brevoxylem. No i sie zastanawiam jaki bedzie efekt,jestem dość sceptyczna stąd pomysł z tymi tabletkami.

przerzucić*

ja osobiscie polecam zel/masc Klindacin T, tylko na recepte, kosztuje ok 20 zl, a wiec nie duzo;) moja buzka tez super nie jest, ja wlasnie uzywam Klindacin T, do tego zel gleboko oczyszczajacy z Loreala no i krem nawilzajacy nivea visage. oprocz tego co raz maseczki zluszczajace i nawilzajace no i jest calkiem niezle ;)

Prawda jest taka mam już 26 lat a cera nadal w stanie rozkadu,więc też jak ide do dermatologa i dostaje kolejne smarowidła,które mają pomóc to robi mi się niedobrze

Gość zrób badania hormonalne
ale nie truj sie bez sensu tabletkami antykoncepcyjnymi. Ja je bralam w celach antykoncepcji i owszem cera była ładna ale teraz mam troche kłopotów przez nie. Nie warto sie truc dla cery

Gość myssssa
ja tez mam takie same problemy jak ty mialam oczyszczanie twarzy kwasami u dermatologa pomoglo,ale na chwile a teraz stan skory powrocil do dawnego wygladu jestem zalamana :( W aptece farmaceutka polecila mi zel do mycia twarzy ze Stanow niby pomogl,ale na chwile znow skora powrocila do dawnego stanu dermatolog tez polecil mi tabletki antykoncepcyjne, ale nie chcialabym je brac

Gość smutnaopuszczona
Klindacin t...przeczytaj sobie skutki uboczne i potem zastnów sie czy wartop sie aż tak katowac dla paru pryszczy..

Pomyslalam o tabletkach bo ile mozna chodzic o dermatolaga i te smarowidła używać, nie licze kasy wtdanej na te lekarstwa, regularnie kosmtyczka microdermabrazja i kawiatacja- i co i nic. Musze zdecydować się na coś co pomoże już na dłużej.

polecam zrobić badania hormonalne jeśli to wina hormonów tabletki pomogą jeśli nie to bez potrzeby będziesz brała.

Teraz męczysz się z cera a gdy zaczniesz zażywać tabletki cera byc może się poprawi ale możesz się nabawić łysienia i hirsutyzmu, więc zadaj sobie pytanie co jest lepsze? Ja nie mam wątpliwości co bym wybrała, gdyby ktoś uprzedził mnie o takich negatywnych skutkach.Niestety nikt tego nie zrobił i dopiero teraz mam problem.