Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Polak Katolik

Dlaczego w Naszej Katolickiej Polsce są wyrodne matki, które nie chrzczą Dzieci?

Polecane posty

Gość Polak Katolik

Dziecko to Dar od Boga, więc powinno być Ochrzczone.Kobiety, które nie chrzczą dzieci powinny być karane grzywną.

Gość lecz się człowieku :O

Gość nickonicko2010
grzywną powinno być karane namawianie ludzi na stosowanie sie do nakazów religijnych jeśli ktoś sobie tego nie życzy:) ... http://tnij.org/dobryprezent

Gość Polak Katolik
Ksiądz dobrodziej mnie do chrzcielnicy na główkę upuścił, tak mi ojciec godoł :classic_cool:

Gość a co cie to obchodzi
co robia a co nie?

Gość pomarańczowycienprawdy
Dobrze pisze :( Wystarczy spojrzeć na kafe - taka Jania. Kiedy ona zamierza dziecko ochrzcić? Jak znam życie to wcale już :(

A wszystko co tu wypisuje ta katechetka to jedno zgorszenie. Jej mąż mieszka za granicą z 2 gejami. Ja sie wyprowadzę. Choć sama nie wiem... moja rodzina nie jest nic lepsza. Ale będę próbowała się wynieść. Ten jej mąż jest nieźle żałosny wiecie. Ale co tam się wtrącać w innych - sama mam rodzinę z piekła rodem to co innych kytykować. :(

Gość qwertura
Przynajmniej jak dorosną to same poznają katolicyzm i inne religie i jest ich decyzją czy zamierzają dołączyc do kościoła i nikt im tego nie narzuca

ja też tego nie usprawiedliwiam. Trzeba by mieć jakieś statystyki tak ogólnie - ile takich związków sie rozpada, ile dojrzewa do ślubu. Nie ma nigdzie takich danych - z Polski. W świecie to tam nie wiem, ale z Polski. Przecież to jest takie ciaputkowo, że szkoda gadać. Widzę po swoim przykładzie. Ostatnio jeszcze doszłam jakoś do wniosku, że np. jeden z moich dyrektorów, który mnie w życiu bardzo zniszczył - zgniótł mnie - to gwałciciel. I jak on dobierał te ofiary gwałtu? Przecież ten człowiek to zero od początku do swojego końca. Jestem załamana, że takie zero mnie wykończyło. I wszyscy po jego stronie. Teraz już mi tak nie zalezy - już tyle się nie napracuję, no ale charowałam jak wół i takie dno mnie zniszczyło. Już wole Nikodema Dyzmę - więcej z tego rozumiem. Ale to - syn dwóch dyrektorów szkoły. Katastrofa ludzie :(

To nie jest obgadywanie Janiny. Po prostu ona jest tak zakłamana, że nie umie odejść z katechezy. Jaki powód? Ma małe dziecko niech idzie po godziny z polskiego. Co ty sobie myślisz nierozłączko, że ludzie oleju nie mają? chyba Ty! Albo Cię to nie obchodzi. Nie widzę żadnego powodu by kobieta, której mąż mieszka z 2 gejami w Norwegii zrezygnowała z katechezowania młodzieży polskiej. Niech sobie uczy polskiego , ale czemu religii? Może ruskiej religii to tak. Dajcie spokój - mam dosyć takich szachraj chorych na łeb. Ja taka nie jestem. No i przegrałam przez Janie w życiu, ale dalej czuję obrzydzenie - najbardziej w co się wpakowałam przez nieuwagę i tyle. Jania - przez niś się czuję diabła i widzi oraz wypadają zęby i ona musi uczyć religii bo nie ma lepszych zainteresowań. Bo na tacę daje , rzuca przed księdzem 100 zł czy 200. Lepiej by se kupiła coś na swój połóg. Po co ten Kościół jest taki bogaty to też normalny nie pojmnie. W kraju bieda piszczy, a oni miliony. Od Jani. :(

skąd ty czerpiesz takie informacje że mieszka z gejami?nigdy o tym nie pisała poza tym niech każdy patrzy na siebie a potem pisze o innych

co ksiądz to jakieś dno zdegenrowane umysłowo - wszystko muszą wiedzieć, o wszystko wypytują, ale co trzeba to nie powiedza. Siedzą i żrą z jakichś CzARNyCH pieniędzy, brudnych - od bękartów, gwałcicieli, najgorszych degenratów. Jak oni mają być normalni i ludzcy, uczciwi jacyś? Nie wiem :( Dajcie mi spokój. Nie o to chyba chodzi , żeby sie tak zachowywać kto na tacę rzuci wiecej. Wiecie kto rzucił najwięcej? UBOGA WDOWA. I tyle wam napiszę, a reszta to stek bzdur. I tyle :( wszyscy sobie idźcie do piekła z waszym polskim kościołem. Byle beze mnie. Ja tu nie chce być ani w tym uczestniczyć :( AMEN. :(

Spadaj nierozłaczko - sama się tym chwaliła. Za chwile ruszy na ksieży z pretensją, że mąż musiał wyjechać bo pracy nie miał , a ona ma małe dziecko. I może słusznie, ale jak macie pretensje to trzeba ich było pożenić. Mieliście swoje 5 minut. Nawet tego nie umiecie, a się do Wielkiej Brytani przyrównujecie? A oni sie z was śmieją. Za 5 minut was wyrzucą jak języka nie będziecie znać i tyle. chociaż język i koniec powiedzą. Bo tak i już. A reszta ich w ogóle nie obchodzi. Gdzie indziej tak nie musi być, ale tam tak i koniec. :( Lepiej sie módcie, żeby sie skończyło w 2012 bo będzie KIEPSKO. No może być albo nie być, ale lekko też nie będzie. Pozdrawaim.

A księza w Polsce sa tak przemądrzali, że szkoda słow. A najbardziej ChORZY UMYSŁOWO. Bo ja tez powiem, że w Polsce chorych umysłowo się na księzy dopuszcza byleby byli. Czy to tak sie robi? A póżniej taki ksiądz na wsi życie niszczy z nienawiści innym, ze im sie coś może udać co mu moze zagrać? Gdzie ja mu mogę zagrozić? W tym konfesjonale? Normalny wariat i bezczelny kretyn. To co ma robić to sie nie liczy, byle ograć. Kiedyś mu jeszcze nakopię do jego ŻALOSNEJ PASZCZY. I tyle :( Po pracę tam poszedł - a hydraulikiem nie mógł być? Czemu akurat księdzem? I tak go zgwałcą i tak jak powołania nie ma. Myślicie, że ludzie są głupi. I dobrze zrobią. Bezczelny cham :(

co mu może zagrozić? - tak miało być. Spadam stąd lepiej... :(

Gość gdyby Polska była katolicka
to chrzest byłby refundowany. Niestety póki co musimy ponieść pełne koszta.

No to ale masz modlitw sens. Widać ile masz chęci do życia. Też pracy nie amsz? To ja sie mogę tak modlić, ale Ty? Nierozłączko - myślałam, że jesteś królową życia. No jednak po coś siedzisz w tym necie. Znaczy jakiś powód. Co też masz depresję, ze nie możesz pisać pracy magisterskiej z dala od Twojej alma mater?

Wiecie ja skończyłam pracę rok temu przez dyrektora gwałciciela. Po prostu bałam się wrócić bo no nie umiałam pracować - doczepił się mój ex promotor do mnie, wcześniej szkoda słów w ogóle. No nie potrafiłam normalnie żyć, wycofałam sie, myślałam,że wyjadę od razu - już chciałam mieć mieszkanie teraz za granicą i jakoś się klimatyzować. Nic z tego - rok zasiłku - po co? Bieda i nędza - teraz modły o wyjazd by zarobić na życie. O co wam chodzi? Nie wiem. Nie gwałćcie się tyle i już :( Zaraz będzie lepiej :(

jeszcze chory na łeb ksiądz im pomógł. jedyne co mógł to zamknać swój głupi ryj i siedzieć cicho. Ale rządza władzy i pokazania siebie - to nim prowadzi. A teraz już musztarda po obiedzie, ale powiem wam NIEnAWIDZE księzy, którzy sobie rządzą wszystkim, a są głupi jak stare trepy. Wszystko psują człowiekowi! Jak ja mam sie teraz przez tego idiotę pokazać na tej mojej uczelni. Co za kretyn - żebym była teologiem. A ten mój szczurzy promotor? przeciez on by nigdzie więcej nie mógł być profesorem. Chyba złodziejskim łomotem ostatnim. Profesorem :( Dajcie spokój :( I tyle z Polski - i jeszcze gwałciciel - dyrektor, który postanowił zrobić karierę gwałcąc. I tak sie stało. 20 lat prawie na stołku. Nie do ogrania do dziś. No istny chwast 2 metrowy ze śmietnika. Przerażające :( Wyrosły na 2 metry chwaścior :(

Ja nie nienawidzę ludzi. Nie przeceniaj mnie - po prostu są mi obojętni. I tyle. A może to ja jestem obojętna na ludzi? Wiesz - to jest najlepsze co może być. OBOJĘTNOŚĆ. Polecam. 🌼

może naprawdę powinnaś porozmawiać z kimś o swoich problemach,nie piszę tu o rodzinie,nie masz znajomych,przyjaciółki itp.?net nie jest dobrym rozwiązaniem by pisać tu o swoim życiu

Gdybym 10 lat temu była jak dziś to po roku? po 3 latach doktoratu bym sie wyniosła. Ale to było niemożliwe. Nie umiałam bo... sie bałam. I tyle. Poza tym miałam pracę. teraz siedzę rok bez sensu w domu. A bez pracy i tak bym tam nie poszla. Co oni sobie nie myślą? Zniszczyli mi życie a teraz jeszcze im pomogl obsrany powat i tyle o calosci mysle. Najpierw byly 2 kapy dziwaczne i pol roku strachu, pozniej nie moglam pisac pracy magisterskiej gdzie indziej, pozniej nie dostalam pracy, a reszta? 34 lata i ja nie mam gdzie mieszkac. Na ulicy. No wiecie co? No to se tak żyjcie sami - na ulicy. :( A zwlaszcza moi rodzice niech tam zyją i ta wies cala. No ale mieszkac to gdzie mają. Gorzej z resztą. No bo mieszkac to faktycznie maja gdzie hahahaaaaaaaaaa :(

obsrany powiat i głupi ksiądz - na jedno wychodzi powiem wam. A promotr? Matko - nawalony i bez wody. jak moja matka. tylko takim tu dobrze w tej Polsce. Nic dodac nic ując :( Złodziejom :( reszta to nerwica i tyle :( Ja dziś w nocy też serce mnie bolało STRASSZNIE :( Ciekawe czy dziś prześpię do rana... :(

Bo wiecie - ja mieszkam na takiej wsi, że ksiądz tu jeden nienawidzi mojego ojca bo...zaszedł dalej od niego. I tyle. Jaki kretyn, nie? I przez to mi świni bo wiecie - tak jakby nie mógł sie ożenić i zostać tym hydraulikiem bo nie wiem czy by coś innego zdołał skończyć. Medycynę on powie jak znam życie - medycynę - gdybyście słyszeli jedno jego kazanie to byście mieli wątpliwości czy by biologię skonczył, ale medycynę powie. A to niech lepiej jest tym ksiedzem - niby nikogo nie zabije. No niby nie - ale na życie wieczne? Nie gorsze to? Nie wiadomo co gorsze i tyle :(