Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość abydojutra

a czy jest ktoś ze Świętokrzyskiego????

Polecane posty

Gość Kielczankaaaaaa
tak abydojutra, z samiuśkich Kielc jestem....

Gość abydojutra
Piąte Piwo, w takim razie gratulacje:)cieszę się razem z Tobą:) a dlaczego niby nicko piszesz, że u nas koścół ma tyle do powiedzenia, skąd takie konkluzje?:)

Gość Kielczankaaaaaa
.......prowokacja, witaj :)

Gość abydojutra
Piąte, to się nazywa intuicja:) Kielczanko, ja byłam w Włókniarzu, a Twoja mamunia?:)moze się poznałyśmy?:)świat jest mały:) macie jakieś dobre książeczki do polecenia?ja jestem trochę uziemiona w domu i chętnie sięgnę po coś fajnego, bo juz swoje wszystkie wyczytałam:)

Gość abydojutra
witamy nowych i zapraszamy. Kielczanko, mozna wiedzieć czym się zajmujesz? mój tata pracuje w Kielcach w zusie:)

Książki najlepiej z "Chomikuj..." ściągać. Łatwo i przyjemnie. Wpisujesz tytuł i 'chomikuj" w google i już :) A do polecenia? Zależy co lubisz.

Gość Kielczankaaaaaa
Mama była królową Rafała :) Mam pare ebooków abydojutra: - Dlaczego mężczyźni kochają zołzy; - Arkana seksu; - Blieżej sukcesu; - Łatwy sposób na rzucanie palenia; - Nie zależy mu na tobie, koniec złudzeń; - Odrodzenie Faniksa; - Odważnie o seksie; - Seks , miłość, spełnienie; - Sztuka dawania prezentów; Polecam też kisiąźkę/film The Secret - ebook'a nie posiadam, film dostępny na YT. Jak coś mesz ochote z moiego ebook'owego zbioru przeczytać, to śmiało podaj maila :)

Gość abydojutra
Piąte Piwo, jestem zdecydowaną przeciwniczką piractwa:)nie mam pojecia czy to o czym piszesz jest etyczne, nigdy nie korzystałam:)lubię właściwie wszystko poza kryminałem:)ostatnio fascynuje mnie literatura dot.chrześcijaństwa, tzn jak to się stało, że doszło do nawrócenia jednostki, co na niego wpłyneło, że został np. świętym:)poza tym biografie.czyli ogólnie literatura faktu.

Gość Kielczankaaaaaa
Ja mam pt. homeofice :) Ciesze sie z tego, po sama wybieram czas pracy i nad głową mi nikt nie stoi, a jak chce wolne, to dzwonie do szefa i bez szemrania mi daje, choć pracować mogę w sumie wszędzie, gdzie Orange ma zasięg , albo tam, gdzie mam dostęp do innego netu:)

Gość kielczanka wybieram sie jutro
do makro:) moze spotkamy sie na miescie? zaproponuj miejsce o ile czas znajdziesz

Gość abydojutra
Kielczanko, tytuły bardzo zachęcające:)o tych zołzach to juz b wiele słyszłam, że świetne:)ale jestem internetowym prawie laikiem:)jak działa to, że ksiażki czyta się wirtualnie?w internecie czy jak?:)wybaczcie moją ignorancję:)

Można ściągnąć sporo książek autorów, którzy już nie dochodzą swoich praw autorskich. Z wiadomych powodów nie dochodzą :) niech taki szekspir spróbuje mi marudzić że ściągnąłem jego ksiązkę z netu :)

Gość Kielczankaaaaaa
do kielczanka wybieram sie jutro..... a Ty kto? Przedstaw się, z obcymi mi mama nie pozwala rozmawiać, a co dopiero się spotykać :P

Gość abydojutra
Kielczanko kochana z nieba mi spadasz:)coś Ci powiem, z powodów zdrowotnych przestałam pracować w swoim zawodzie.Taka praca o której piszesz byłaby spełnieniem moich marzeń.Czy dasz jakąś wskazówke jak taką pracę można zdobyć?żeby nie musieć stawiać się na określoną godzinę i mieć elastyczny czas pracy, u mnie w zależności od samopoczucia:)To byłby raj dla mnie.Jeśli zechcesz się ze mną podzielić jakie są szanse na taką robotę podam Ci maila

Gość Kielczankaaaaaa
autoreczko, to co mam, o ile Cię coś konkretnie interesuje (np. te Zołzy), mogę przesłać Ci na maila, po odebraniu zapisujesz sobie np. na pulpicie (zada Ci pytanie, gdzie chcesz zapisać, po wciśnięciu polecenia "zapisz), później klikasz dwa razy na ikonke i voala, czytasz na swoim laptopku/komputerku książkę - zdecydowanie polubiłam takie czytanie, już papierowych książek prawie nie kupuję i nie czyta,m :)

Gość ja kobieta niemal kielczanka
:P pierwszy raz mam odwage zaproponowac spotkanie i masz:P ona mienknie

Gość abydojutra
Piąte Piwo aaaaaaaaaaaaaaaaa w ten deseń:)no, jeśli tak to się odbywa to co innego:)wejdę na to chomikowanie, dziękuję Ci za wskazówkę:)gorzej, jak mi się zachce jeszcze stąpającego po ziemi twórcy:)a Ty skąd?:)

Gość Kielczankaaaaaa
No to widzę, że sporo nas łączy autorko, z tego samego powodu (tak mi się wydaje) podjęłam tą pracę, powiem tak, póki co nie szykują się etaty w moim miejscu pracy, ale jak chcesz, to możemy się wymienić jakimś namiarem, no i jak coś będzie, to dam Ci znać, a jak by np. była taka potrzeba, nie wiem, wyjazd jakiś, czy coś (żebyhm sobie doopki nie zawracała, czy mam dostęp do netu, czy nie), to mogę Ci pokazać co ja robię i możemy się umóić, że będziesz pracowała w zastępstwie za mnie (bez wiedzy Boss'a najlepiej, haha), kaska w zależności ile byś mi pomogła w przeliczniku jaki ja mam, ale to musimy się bliżej poznać i sobie wspólnie zaufać, bo ani Ty nie chcesz ryzykować straty czasu z niewwiadomą, czy soię rozliczę z Tobą, ani ja, że mi nawalisz i będę bekała za Ciebie :)

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaa
ktos tam pisał o włókniarzu?? chodzi o to sanatorium w busku ?? pracuje tam :P

Gość Kielczankaaaaaa
a to niemalkielczanko, spoczko, jak babeczka, to się umawiam, a co!! Myślałam, że jakiś men się na mnie poznał i już uderzać chce w amory, hahaha o której jedzesz do tego Makro i skąd jesteś, że prawiekielczanka?? :)

Gość abydojutra
Kielczanko, rozumiem:)z kompem sobie poradzę, tylkoz tymi elektronicznymi książkami to nie miałam pojęcia jak:)podaję maila, izapopik@op.pl

Gość Kielczankaaaaaa
jaaaaaaaaa, a co tam w tym Włukniarzu robisz?

Tu podałaś maila? A przynajmniej założyłaś jakiegoś dodatkowego, czy dałaś swój normalny? Bo zaraz będziesz miała tam pełno głupot powysyłanych. Różni ludzie są w necie. :(

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaa
aktualnie jestem na stazu od stycznia zaczynam pracowac na fizykoterapii ;)

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaa
jak dobrze pójdzie:D

Gość Kielczankaaaaaa
WłÓkniarzu* autorko, jak tylko poczte zdołam odpalić, to prześle te Zołzy, a coś jeszcze chcesz może z tego co podałam??

Gość abydojutra
Kielczanko droga, podałam namiar więc jak znajdziesz czas pisz śmiało w sprawie tej roboty:)nie mam nic przeciwko w zastępowaniu Ciebie w razie potrzeby, myślę,że mozna mi zaufać, dzieckiem nie jestem, pracoewałam 12 lat w oświacie:)rozumiem, ze nie ma etatów, ale kto wie, moze będą, a zawsze dobrze wiedzieć, że jest taka mozliwość, jaką Ty wykonuesz::)tak się cieszę, że trafiłam na Ciebie, zawsze to jakiś krok do przodu w informacjach:) Jaaaaaaaaaaaaaaaa ja pisałam o Busku i włókniarzu, a co tam porabiasz, moze się spotkałyśmy:)

Gość Kielczankaaaaaa
Tak się zagadałam, że się biegiem będę na balety szykowała, jeszcze mam odżywke na włosach, haha

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaa
abydojutr a ile masz lat ? byłas u nas wypoczywac ??:D