Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość abydojutra

a czy jest ktoś ze Świętokrzyskiego????

Polecane posty

Gość abydojutra
Piąte Piwo to taki dodatkowy mail, a niech ślą:) Kielczanko, jesli mozna to narazie te zołzy poproszę:) jaaaaaaaaaa a to się chyba nie spotkałyśmy, bo ja byłam w styczniu:)

Gość ja kobieta niemal kielczanka
konkretnie to nie wiem o ktorej ale po poludniu raczej. sobota chce pospac, odezwe sie.milego klikania

Gość abydojutra
Kielczanko, to Ty jeszcze dziś na balety????:)cudnie, szampańskiej zabawy:) jaaaaaaaaaaa ja mam 35 na karku i próbowałam się u Was kurować, ale nie wyszło:)

Gość aha i achh
🖐️ i dobranoc. Ach, Kieleckie nasze cudne :)

Gość Kielczankaaaaaa
aurotko, daje słowo, że jutro z rana prześle Ci Zołzy, teraz mi poczta nie odpowiada, a za chwile wyruszam w miasto z moim znajomym, oboje wolni, idziemy na podryw, hahaha, żart, jeszcze w kieleckim lokalu nie poznałam nikogo "fajnego", ale potańczyć lubimy oboje, to czasem wychodzimy, ale dziś skończył prace o 22, więc ciut później niż zwkle :) Spokojnej/szalonej* nocy wszystkim życzę i do sklikania :) * niepotrzebne skreślić :]

Gość abydojutra
Kielczanko, nie ma sprawy, czekam na twojego maila:)przyjdzie dzień i ja będę tańczyć:) wszystkim Scyzorykom dobrej nocki, nie wiem jak Wy, ale ja zajrzę tu jutro:)trzymajcie się cieplutko:)

Gość Kelczaneczkaaaaaaaa
Cześć autoreczko, przesłałam Ci obiecaną knige :)

Gość Kelczaneczkaaaaaaaa
niemalkielczanko, jak się wyśpisz, to daj znać, umówimy się na to spotkanko, może jakaś kawa w centrum, czy gdzie tam chcesz? :)

Gość abydojutra
witam wszystkich Świętokrzyskich:)jak Wam mija sobota?co porabiacie? Kielczaneczko odpisałam na maila, dziękuję Ci bardzo za ksiązkę:) dziewczyny i jak, spotkałyście się?:)jak było?skończyło się na kawce czy drineczku?:)jak b ędę na chodzie tez się z Wami spotkam:) Piąte Piwo cu u Ciebie, jak mija dzień?:)

Gość serwetta
aby do jutra z konskich? ja z gustawowa:)na sielpii tez bywam:)pozdrawiam serdecznie

Gość otnok
hej przyłączm się mieszkam koło kielc

Gość niemal kielczanka
ja chciec ale dzis nie moc, tak jakos nieogarnieta jestem z niczym:O wstalam lewa noga, prawa nie nadaza:P i wychodzi na to, ze wsiasc do auta dzis nie powinnam:) gdzie kobieto w centrum? galeria? no chyba ze na kadzielnie na spacer? ale nie dzis:(

Gość abydo jtra
hej:)ja z Końskich, witamy nowych przybyłych i zapraszamy:)zakładamy klub miłośników Kieleczczyzny z perspektywa nawiązania nowych przyjazni:)wszystkie Scyzoryki mile widziane:)proszę wpisywać miejscsa w naszym województwie, które warto lub trzeba zobaczyc jeszcze tego lata:)

Gość abydojutra
niemalkielczanko czyzbyś od rana zaaplikowała sobie coś na poprawę humorku, ze do auta nie wsiądziesz?:) gdzie się podziewa Kielczaneczka:)

Gość niemal kielczanka
piekielko nieklanskie, mozna sie powspinac. deba nie sposob wymieniac, na łysice latam cyklicznie:)sielpia sama sie reklamuje a moje miasto:O wkrotce zaoraja i srobokrety posadza milego dnia

Gość niemal kielczanka
nic nie aplikuje:P cisnienie wariuje a ja sie tylko podporzadkowalam i leniwa bardziej niz zwykle jestem.pa

Witaj, abydojutra. Dzień mi zleciał na szykowaniu się do wyjazdu na urlop :) Czyli i ciekawie, i nie ciekawie :) Ale dało się przeżyć :)

Gość abydojutra
pozdrawiam wszystkich =Kielczaneczko, gdzie się podziewasz, jak mija weekend? =Piąte Piwo, zyczę wspaniałego urlpu, zdradzisz nam, gdzie się wybierasz? =niemalkielczanko, czy ciśnienie i humor wrócły do normy? wszystkim Scyzoryczkom miłego niedzielnego popołudnia:)

Gość abydojutra
hej ewo, ja tez konskie:)witaj:)

Witajcie! :) Również jestem ze świętokrzyskiego:) Studiuję w Kielcach a mieszkam 90 km od Kielc:D Ale fajnie, że ktoś założył taki temat:) I widać, że dużo nas tutaj;)

Gość abydojutra
Swiętyokrzyskie góra:)

Gość Kielecki niemajonez
Jestv ktośv jeszcze ze Świętokrrzyskiego?