Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak z ciekawości pytam

kto zna zespół SABATON?

Polecane posty

:-)

Gość znamy Sabatona
http://www.youtube.com/watch?v=1QL0bXxjqEQ http://www.youtube.com/watch?v=epeQwq-aYV0 ale nie jest zbyt popularny w Polsce, bo te jeebbane polskie kurrwy na pierwszych miejscach list przebojow wola widziec jakąś Lady Gage czy inną zgagi, pomijajac juz to, ze tego typu kawalki graja zagraniczne zespolu A NIE KURRWA POLSKIE!!!!!!!!:o chuuuj wam kurrwa w duupsko!!!!!!!

Gość pożeraczka
ja znam

Gość ertyuiop[;
znam, znam. Ostatnia płyta jest dość mocna, chociaż primo i art of war nic nie przebije. pytanie w temacie; bez sensu... co z tego, że znam? może jakieś konkrety?

Gość ogólny żal i granie na czymś
co jest tylko mitem i waleniem w patriotyczny bęben. Młody artysta nagrywający pełne patosy teksty o wojnie nie jest wiarygodny. Już lepiej jak by został w czymś bardziej odrealnionym

Gość SHatyn wypierrdalaj

Tak naprawdę Sabaton stał się znany w Polsce dopiero rok temu, kiedy to nagle media przypomniały sobie o obronie Wizny, kpt Raginisie i kilku innych wydarzeniach historycznych, które mogłyby być dumą Ojczyzny gdyby nie Doda, Paulla tudzież inny przepopularyzowany k**wiszon. Cały kraj nucił "40:1" Sabatonu nagle stając się ekspertami od tematów wojennych i historii Polski, równocześnie w dalszym ciągu nie potrafiąc sklecić poprawnie zdania, za którego sklecenia możliwość życie oddawali ludzie wspomniani przez Sabaton. O "Attero Dominatus" czy "Rise of evil" niewielu słyszało, za to dzięki massmediom ogłupiaczom Sabaton nieźle zarobił na koncercie, nie z powodu swojej sztuki a wyłącznie z powodu chwilowego "poprawnego politycznie" i wygodnego nagłośnienia sprawy Wizny.

Dzięki za odpowiedzi, przynajmniej tez się czegoś dowiedziałam. A dlaczego pytam? Jak w temacie - z ciekawości. Bo dopiero od niedawna też "natknęłam się" na ten zespół, słucham, dla mnie to coś nowego, ale podoba mi się - i chciałam poznać też zdanie innych. :-) Jakoś nie widzę nic złego w "waleniu w patriotyczny bęben" :-D czy jakoś tak.....

Gość selfon
ja znam.

Gość ola90asdad
ja tez:)

Gość moze jeszcze ktos??

To fajnie :-) Już nas sporo. Jeszcze co do treści tematu - wiem, powinien brzmieć "czy ktoś zna...." bo przecież nie chodziło mi o zrobienie listy osób, tylko byłam ciekawa, czy ktoś tego słucha :-) Ja na razie jestem na etapie "słuchania w kółko", ale mam już wrażenie, że niektóre kawałki są prawie takie same.

ja znam :) odnośnie ich muzyki to też sądzę że niektóre kawałki są bardzo podobne

Gość -Lenkaa-
Attero Dominatus...