Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kesi01

Mój facet chyba Mnie zdradza?!!

Polecane posty

chyba facet mnie zdradza..ostatnio zrobil sie dla mnie obojętny i krzyczy z byle powodu..w nocy jak spimy to jego tel jest albo gdzies w innym pokoju albo wylaczony ..a w dzien ma ciągle wyciszony dzwięk.nie wiem co mam o tym myslec..jak mu zwrocilam uwage to powiedzial ze w dzien go dzwiek denerwuje a to ze w nocy ma gdzies kom to poprostu gdzies go zostawia i nie zwraca na niego uwagi..moze ja jestem zbyt podejrzliwa??jak sądzicie?

Gość adddaa
to przejrzyj kiedyś jego telefon

Gość dfsdddfdsffs
Masz rację. Ma kogoś na boku. Wiem, bo sam tak robiłem.

ostatnio przejrzalam nie dokladnie ale smsy i nic nie bylo... hm jestem ogolnie strasznie podejrzliwa..nie wiem czemu ..ale mu nie ufam zabardzo...

Gość dfsdddfdsffs
Sms-y kasuje na bierząco i dlatego nic nie ma. Z bilingu możesz się dowiedzieć na jakie numery pisał i dzwonił. Na necie masz dostęp do takich informacji i są one dostępne dla większości operatorów.

Jak go kochasz to porozmawiaj z nim o swoich watpliwościach..moze ma inne klopoty niz zdrada...Nie radzę grzebać mu w telefonie...to zenujace...no chyba,że go nie kochasz to grzeb i zachowuj się jak narwana panikara...

Gość dfsdddfdsffs
W erze jest np itak.tak. W innych sieciach nie wiem. Chodzi o zarządzanie kontem przez internet. Tam jest możliwość przejrzenia bilingu połączeń i sms-ów z ostatniego miesiąca albo miesięcy.

nigdy mu nie patrze w tel..ostatnio jakos poprostu nie wytrzymalam i zajrzalam...mowllam mu zeby wlaczyc tel i polozyl go itp.bo chcialabym byc pewna ze jest mi wierny a on jakos nic sobiez tego nie robi..tylko twierdzi ze moja podejrzliwosc go wkurwia i ma dosc..

Gość adddaa
mówi Ci że Twoja podejrzwliość go wkurwia, więc opanuj się i działaj bez mrugnięcia okiem :P bo poźniej może z Tobą zerwać i powie Ci że to Twoja wina bo byłaś podejrzliwa... To jest dopiero bezczelność - ale tak niestety często bywa... sprawdz bilingi, np w orange możesz założyć konto i sprawdzić gdzie dzwonił

wszyscy się nastawiliscie na smsy, sprawdź mu galerię zdjęcia w telefonie;)

Gość adddaa
założ mu konto w orange na jego nr tel tylko przyjdzie mu hasło na tel to musisz miec telefon jego przy sobie i później masz dostęp, możesz sobie oglądać historie :) noo i właśnie sprawdz galerie, a powiedz wychodzi gdzies na dłużej sam??

Gość dfsdddfdsffs
addda - no właśnie. tak to się robi. najlepiej jest sprawdzić mu biling w tel w sieci jak bierze kąpiel. masz pewnośc że nie przyjdzie za szybko.

kurcze bedzie problem bo nie wiem jak to zrobie zeby wyslac mu tego smsa na jego kom i pozniej sobie oddczytac..chyba niemozliwe ;/ no ja pracuje wiec widzimy sie wieczorem i wsumie zazwyczaj kazdy wieczor i noc spedzamy razem..tylko ze nie wiem co robi do tego wieczora czasami..mowi ze z kumplami ..czesto nie odbiera kom w dzien twierdzac ze byl zajety..itp.. czasami spotyka sie z kumplami np. co piatek ostatnio ..sama nie wiem juz ..a jak wychodzi to sie nie odzywa do mnie i zazwyczaj nie odbiera i nie odpisuje ..

Gość dfsdddfdsffs
czyli podejżane. też bym miał wątpliwości.

Gość trzydziesty lipiec
Moj ex trz tak robil z komorka jak zaczal mnie zdradzac a i wlasnie w piatki niby z kolegami lazil i byl niedostepny...

ale jak on idzie sie kapac to tel zazwyczaj jest albo wylaczony albo gdzies w innym pokoju ..ostatnio poszedl sie kapac to wzielam i chcialam sprawdzic kom ale byl wylaczony...on chyba dobrze wie ze ja bym mogla mu sprawdzic i dlatego tak robi..nie wiem ..ta podejrzliwosc mnie wykonczy

Gość trzydziesty lipiec
to moze wlacz jego komorke,chyba potrafisz

dzis tez poszedl...i ciszaaa..nie odebrał i nie odpisal..

Gość adddaa
A nie masz jakiejs koleżanki która go nie zna i mogłaby go trochę pośledzić w taki piątkowy wieczór?? ale powiem Ci podejrzany jest ten Twoj facet...

nie znam pinu..a raz go przyłapałam jak powiedzial ze mu sie rozładowal a ja go właczylam jak nie widzial i normalnie sie wlaczyl i mal chyba z jedna kreske..czyli co oklamal mnie i sam go wylaczyl przed moim przyjsciem?

własnie nie mam takiej kolezanki ktora by to zrobila bo on nie chcial jakos ich poznac..i one nawet nie wiedza jak on wyglada...dzis tez siedze i mysle co on robi... :(

Gość dfsdddfdsffs
Wiesz co, musisz z nim pogadać i to na bank. Po prostu to co robi z tym telefonem to dziwne jest i naprawdę przez takie jego zagrywanie można zwariować. Współczuję ci i naprawdę i nie widzę innego wyjścia jak tylko szczera rozmowa z nim. Musisz mu powiedzieć, że to nie jest normalne to co on robi z tym tel. Ciągłe chowanie i wyłączanie jego jest naprawdę podejżane.

Gość dfsdddfdsffs
Dokładnie addda - podejżane i to bardzo. Nikt tak przecież nie robi. Po co chować, wyłączać ciągle tel? Na 99% ma kogoś na boku.

rozmawialam z nim juz o tym nie raz..twierdzi ze wymyslam..ze jestem tak podejrzliwa ze zaczynam glupoty gadac itp.. wiec jak ja zaczynam jakas powazna rozmowe to on zaraz sie wkurza ze znowu marudze itp. ze on ma dosc mojego czepiania sie bo zachowuje sie jak chora psychicznie..

Gość trzydziesty lipiec
ma z nim gadac? chyba oszalales, to jeszcze bardziej czujny sie zrobi.. ja bym za nim poszla,sledzila go...na pcozatku z kolezanka!!! Mam super rade!!!!!!!!! Wez dobra kolezanke i w momencie kiedy on wyjdzie z domu w piatek , idz za nim z kolezanka kilka chwil az kolezanka mu sie przypatrzy a potem zostaw ja sama!!!! TO na plus dla ciebie, on nie bedzie mial nawet szansy sie kapnac ze jest sledzony

Poszukaj kartek od zakupu karty do telefonu- napewno je ma bo przeciez puka nie pamieta raczej na pamiec tam tez bedzie pin- moze nie zmienil na wlasny wymyslony z glowy