Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przeciętniara może brzydula

mam taki problem......nie wiem czy sie nadaje na fotomodelke

Polecane posty

:( mam za sobą 8 sesji, 3 kolejne poumawiane, spotykam fajnych ludzi, mam z tego fajne zdjęcia, ale...dzisiaj kolega mi powiedział jak to zobaczyl że jestem przeciętnej urody :( :( i że nie mam ciała kobiecego nawet :( smutno mi :( ale wiem że mówił prawdę bo on jest szczery...i co teraz mam zrobić? odwołać sesje?? skonczyć z tym??

Gość qwertura
A modelki to są ładne i mają kobiece ciała? Znasz to "Nie to ładne co ładne, ale co się komu podoba" Jakbyś się kompletnie nie nadawała to chyba by Ci fotograf powiedział

ale ja jestem fotomodelka nie modelka wybiegowa, jestem niska, ale nie gruba, po prostu wydaje mi sie że nie mam ciekawej twarzy :/ nie mam tego czegoś...kurna...jestem zerem

może kolega ma problemy ze sobą? przejrzyj jego portfolio :P ustawić światło tez trzeba umieć a najprościej zbesztać :)

Ja rowniez byłam fotomodelką takze Cię rozumiem, na wybieg tez bym się nie wybrała bo bym sie spalila ze wstydu. Rób dziewczyno co lubisz i gdzie CIę chcą, a nie słuchaj innych. Skoro uwazasz, ze twoja twarz jest niezbyt fajna lub przeciętna to moze byc dla innych obiektem zainteresowania :)

ja bym sie nie ywbrała bo mnie by nie wybrali nie mam 175 cm nawet 170 cm nie mam :o ale nie o to chodzi, niektórzy mają w sobie cos, mi laski mówią żem ładna, ale wiem że to dlatego że są mile, a on był szczery, on nie ma pf, nie jest modelem ani foto. ogólnie to często mi mówi że jestem ładna, np. widzial moje byle jakie foty z kuchni to mówił że sie zachwyca że piekne, teraz mam pro zdjęcia a on mowi że nie bardzo..może po prostu nie widzi mnie w tym?