Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość peeczka

Nadżerka

Polecane posty

Gość peeczka

Witam wszystkich.. Mam pytanko dotyczące nadżerki.. a właściwie działania po zabiegu. Miałam wczoraj wypalaną nadżerke, za pare dni ide do kontroli.. Wszystko idzie, że tak powiem zgodnie z planem, ginekolog powiedzial ze zabieg przebiegł szybko i dokładnie, że wszystko sie powinno ładnie zagoić.. Nic za to nie powiedział na temat kąpieli, czy można się kąpać w wannie, czy lepiej wziąść prysznic, jak tak to przez jak długo.. Współżycie.. Chociaz mam chlopaka to moje zdrowie jest najwazniejsze i jak ja, wiem ze on tez bedzie czekał jak długo bedzie musial.. ale pytanie jest jak długą trzeba mieć przerwe? A co z seksem analnym? Czy on tez jest zabroniony? Niby nic nie ma wspolnego z "zwyklym" seksem, ale lepiej sie wszystkiego pierw dowiedziec zanim dzialac.. Jak to z okresem, czy on jakoś wpływa na gojenie? Dziekuje wszystkim za odpowiedź. Pozdrawiam

Gość lepiej prysznic
a ile ty masz lat ze ci wypalal a nie wymrazał?ja miałam usówaną pare miesiecy temu i ginekolog powiedziala ze nigdy młodej osobie nie wypala bo pozniej cos tam sie dzieje.a mam 22 lata.