Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalalalanananana

czy sciac długie wosy? lepsze krotkie?

Polecane posty

Gość lalalalanananana

dziewczyny, czy wolicie krotkie? czy marzycie o dlugich? powiedzcie szczerze.

Gość qwertura
Ja chyba zetnę :D Muszę i tak podciąć a fryzura się nie zachowa, więc zetnę nieco. Żal mi będzie trochę ale raz kozie śmierć :D

Gość lalalalanananana
zawsze mialam długie, teraz mam za lopatki, a chce zapuscic prawie do pasa. z drugiej strony mysle, o krotkiej fryzurce. kiedys sie tak obciełam i bylo mi fajnie. ale bardziej zwracam sie do was z pytaniem, czy podobaja wam sie długie włosy, czy chciałybyscie takie miec. ja mam wlosy ok, sa bardzo geste, puszyste, ciemne itd. chciałybyscie takie, czy nie, lub to zupelnie nieistotne?

ja od prawie zawsze mam dlugie wlosy (raz cos mnie skusiklo i obcielam wlosy do pasa na krotko, an chlopaka:o) i teraz krocej niz za lopatki nie obcinam obecnie mam mocno wycieniowane od lopatek do pasa, geste w niezlej kondycji wiec nie bede scinac, chociaz nie powiem w ost upalty mialam ochote ostrzyc sie na 0

Gość syropek
Ja miałam długie,zamarzyły mi się krótkie,a teraz czekam cierpliwie kiedy odrosną:)

Gość Shalone
Ja mam tez za łopatki ale marzy mi sie jakaś zmiana . Jest to tymczasowe bo gdy spojrzę w lustro mowie ' a nie tyle czekałam zeby były takie długie ' chciałam tez pofarbowac na blond a mam kasztanowe ale mowie ' nie juz kiedys miałam i wyszły żółte ' ;/