Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolcia87....................

figura jabłko jak schudnąć ???

Polecane posty

To dziwne bo mam 169cm wzrostu ważę 62kg a przy badaniu poziomu tłuszczu maszyna pokazała mi 37% czy to oznacza ze jestem drobnej kości a poprostu jestem obtłuszczona mam figure typu jabłko 84 cm w njagrubszym miejscu brzucha a w biodrach 90 cm w biuście 95 cm w najgrubszym miejscu na udzie 53cm a na łydce 36 cm wnajgrubszym . Nie wiem poprostu może jestem taka obtluszczona przy moim wzroście waga 62 wydaje sie byc prawidłowa ale mam ogromny brzuch kiedys gdy ważyłam 54kg w obwodzie brzucha miałam 73 cm .Nie wiem co zrobic by pozbyc sie te tłuszczu z brzucha jem robie brzuszki 6w ale to nie działa moze znacie jakis sposob help!!!!!!!

no i dupa nikt nie pomoze chyba znowu zaczne wymiotowac

Gość żona kazika kontra hedora
mniej żryj.

Gość sylwio1984
mi tez waga pokazywala 30-kilka procent tluszczu, choc zawsze mialam okolo 25-26, i myslalam ze sie zepsula podczas transportu jak sie przeprowadzalam. ale nie :) bo sie okazalo, ze jak sie waze rano po wzieciu prysznica to pokazuje wlasnie nierealne wartosci tluszczu i wody. a jak sie waze z rana ale bez prysznica, to jest po staremu. chyba jakos skora nasiaknieta woda (choc wytarta of kurs) powoduje, ze te impulsy elektryczne w wadze jakos nie teges.