Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana ;(

oni chcą mnie zniszczyć ;( pomocy!!!

Polecane posty

Gość załamana ;(

kochani pomóżcie mi!! błagam :( ostatnio zerwałam z moim chłopakiem i poznałam kogoś nowego. pisałam z nim na gg, były koleżeńskie spotkania. powiedziałam o tym mojej koleżance... ufałam jej... a ona oczywiście powiedziała o wszystkim mojemu byłemu ;/ teraz on zarzuca mi, że go zdradzałam, ze szybko sie pocieszyłam. boje sie że na mój temat będą chodzić jakieś wyssane z palca plotki, i najgorsze - że to dojdzie do mojego kolegi na którym mi zależy ;( błagam , doradźcie mi coś ;(

dla mnie to wszystko pachnie dzecinadą..sorki :o dopiero zerwałaś..tu już gg z nowym.. kuźwa mać ;)

Gość załamana ;(
to nie jest dziecinada, mam ponad 20 lat... a z tamtym zaczęłam pisać jakieś 2 tygodnie po rozstaniu. chciałam ułożyć sobie życie na nowo, ale widze że nie mogę, bo ktoś chce je zniszczyć ;(;(

Gość kei_bak
oni chcą cię zniszczyć? hm. trudna sprawa. a słyszysz głosy ? one powiedzą ci co robić.

Gość dfsdddfdsffs
No to szybko poznałaś nowego faceta! Normalnie, to człowiek jakoś przeżywa rozstanie, tęskni, odczuwa ból, pustkę a ty? hehehe Pogratulować tylko takich uczuć, które potrafisz włączać i przełączać na konkretne osoby. :)

naprzemienne zimne i gorące kąpiele pomagają w początkowych stadiach :o

Gość kocurrrra
oj, jeśli ma trochę oleju w głowie to nie będzie wierzył w plotki, jeśli coś go będzie niepokoiło to na pewno ciebie o to zapyta i będziesz mogła mu wyjaśnić ;)

Gość widzisz ludzie kochaja sie msc
ic. Boj sie...

Gość załamana ;(
nie znacie dokładnie sytuacji... mój były ranił mnie i krzywdził przez pół roku... okłamywał mnie i zdradzał. wybaczałam mu bo bardzo go kochałam. jednak stało się coś, że odeszłam od niego. myślałam że moge ułożyć sobie życie na nowo ale on robi wszystko żeby mi je zmarnować :(

Gość załamana ;(
i nie wiem za co on chce sie zemścić ;/ to ja powinnam mścić sie na nim za wszystkie krzywdy ale nie jestem taka i tak nie potrafię

Gość kocurrrra
to powiedz swojemu nowemu facetowi to co teraz napisałaś, jeśli coś do niego dotrze to nie dość że w to nie uwierzy to jeszcze będzie cię bronił :>

Gość touch somebody
Hie hie.Troche dziecinne ale ta kolezanka o dusze rozbic.Miesza knuje i przesadza.a masz racje ze ona to tak przekreci zebys ty sama została,ona moze wpasc w ramioa jednego i drugiego.Wiec najlepiej by było jej podstawic cichaczem trzeciego.to bedzie zamieszanie istnie z Ferdydurke (choc nie wiem autorko czy czytałas) ale spróbuj. Trzymam kciuki.