Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mmeeggiii

E G I P T 2010r. 16 sierpień - kto leci ?? WPISUJCIE SIĘ !! wakacje 2010 :)

Polecane posty

Gość mmeeggiii

Witam, kto z was wybiera się na wczasy do Egiptu w sierpniu , poszukujemy osób do wspólnego nurkowania :-) i towarzystwa

Gość mmeeggiii
I CO NIKT NIE WYBIERA SIE NA WCZASY?

Gość sam sobie jedz egoisto

Gość lotnisko w katowicach zamykaja
nie wylecisz :classic_cool:

Gość KasiaMisiaKonface
a po co?

Gość kArOlAjNa_waw.
haha a co zazdrościćie że ktoś może sobie pozowlić na wczasy za granicą? ha... śmieszni jesteście, skoro nie jedziecie to nie wpisujcie takich głupich postów na formum. megi ja jade w tym roku do tunezji 20 sierpnia :) też rozmyślałam nad egiptem ale może w nas. roku ;)

Gość kArOlAjNa_waw.
mamy nadzieję zapoznać tam czarnoskórych turystów z Kamerunu

Gość mmeeggiii
właśnie skoro nie jedziesz to po co w ogóle wchodzi na taki temat? żal cię za dupę ściska czy jak ?? :)

Gość kArOlAjNa_waw.
obie lubimy konkretne murzyńskie badyle i dlatego jedziemy do Afryki :)

Gość upaly nie dla mnie
nie zazdraszczam niczego nikomu a juuz na bank smazenia sie i udawania ze sie swietnie bawie

Gość mmeeggiii
pamiętam tego Mbabuku co miał do kolan ... hihi :)

Gość mmeeggiii
a ja lęcę bo mi sponsoruja lot w jedna strone:0 na druga zarobie posladkami

Gość kArOlAjNa_waw.
phiiiiiii phiiiiiii jakis debil się podszywa, uwaga!!! a ty może poszukujesz takich czarnoskórych turystów żeby miał cię kto dobrze w d u p ę w y r u c h a ć :)

Gość kArOlAjNa_waw.
ja daję czarnym codziennie, więc nie zazdroszczę. sram już całymi kartoflami :(

Gość mmeeggiii
niektórzy ludzie są tacy żenujący, że po prostu dziwię się że takie tumany jeszcze po tym świecie chodzą co jest niestety bardzo przykre, to świadczy tylko o twojej inteligencji, zapewne już od dzieciństwa tak miałeś/miałaś , pewnie rodzice takie same albo i gorsze tumaniska od Ciebie :) soryy nie chcę tu nikogo obrażać ale od kogoś się dziedziczy głupotę i frajerstwo .. :) ale wiesz co żal mi ciebie, na pewno jesteś jakimś głupkiem bez zawodu, bez wykształcenia, bez pracy, bez nikogo siedzisz pewnie i konia walisz cały dzień w domu i taka jest niestety prawda i nie masz co robić tylko podszywać się na forum i jakieś denne teksty pisać , które W ogóle nie są śmieszne

Gość mmeeggiii
pewnie w ogóle się tym nie przejmiesz bo jesteś na to za głupi i za tępy więc tylko szkoda mojej biednej klawiatury ... ale może mamusia albo tatuś ci wytłumaczą? a jeśli masz jakieś rodzeństwo to wspólczuje głupoty i zacofania. Na prawdę żal mi ciebie... idź dziecko się spać połóż zobacz która godzina... ale... przecież.... takiemu DEBILOWI jak ty nic sie nie wytłumaczy

Gość kArOlAjNa_waw.
hahahahhhaha dokładnie jakieś beztalencie, któremu w mózgu się poprzepierdalało albo w dupsku !!!!

Gość mmeeggiii
Pokazałam klase i miejsce kazdemu z tych co sie tu pałętają:) oburzona jestem ale oburzenie zmnijsza mysl,ze jestem taka fajna,że lece do egoptu i moze taam poznam jakiegos fajnego arabusa:) i moze wtedy przestane tak pitolić. czego sobie i wam zycze moi drodzy

Gość Shalone
Ja wróciłam dwa tygodnie temu . Niby ładnie fajnie a za rogiem bieda az piszczy . Dachów w budynkach [ lub okien ] nie wstawiają by nie płacić podatków . Woda piękna czysta słona ;] nauczyłam się pływać :D a co do ulic . . . Nie ciekawie . Piesi chodza jak swiete krowy nawet przechodza przez ronda , nie patrza na nic . Kierowcy tak samo zostawiaja samochody na srodku ronda . Ogolnie gdy nie wchodzi się w ulice biedoty Egipt jest wspaniały . Nie polecam wchodzic do piramidy nic ciekawego . Lepiej poswiecic czas na jazde na wielbładzie . A wycieczka nie była droga . 5000 dla 2 osób z wyrzywieniem zakwaterowaniem i ze wszystkimi wycieczkami [ muzeum , piramida , itd ]

Gość mmeeggiii
Pokazałam klase i miejsce kazdemu z tych co sie tu pałętają oburzona jestem ale oburzenie zmnijsza mysl,ze jestem taka fajna,że lece do egoptu i moze taam poznam jakiegos fajnego arabusa i moze wtedy przestane tak pitolić. czego sobie i wam zycze moi drodzy odpowiedź: co myslisz, że zabłysnąłeś w tym momencie?? że taki cwany jestes i że inni nabiorą się na te twoje głupie teksty ? ojej jaka pizdokracja, no pewnie widze że zal cie za dupe sciska ze ktos moze leciec a ty siedz w tym domu jak ta pizda jerechomska i patrz sie na sciany :) i placz ze cie nie stac ,zalosny jestes:) ale chociaz sie troche posmialam z ciebie

Gość przeciez dla smiechu pisze
nie zlosc sie juz bo ci pryszcze wyleza:) nie jestem chlopaczkiem:P dobranoc mala wsciklizno:P

Hej. Wybieram sie w sieprnu do Hurghady w sprawdzone miejsce nurkować ( drugi raz podczas tych wakacji) Z chęcią się przyłaczymy do jakiejś grupy :) Pozdr

Gość pałnia smaku
Hej ja sie wybieram do Egiptu w Sharm w sierpniu :) juz nie moge sie doczekać :P wlasnie myslałam, nad wycieczką do piramid, ale czytam dużo opinii, że nic ciekawego tam nie ma. Pozatym z tego co wiem z Sharm jedzie się tam ok 500km!