Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Angeela

Brak piersi ;/

Polecane posty

Gość Angeela

Mam ogromny problem ! Otóż mam 16 lat i nie mam piersi ! [ rok temu się zaokrągliły i od tamtej pory nie rosną : (( ] Ważę 50 kg a mam 170 cm. Nie wiem kompletnie co mam robić : (( Ciągle słyszę od kolegów, że jestem ładna, ale jakbym przytyła to by mi poszło w pupę i oczywiście w piersi ! ale co z tego , ze przytyję jak to mi idzie tylko w brzuch twarz i nogi? :/ Czytałam, że to może być spowodowane miesiączką. Miesiączkę dostałam w wieku 13 lat i co 2 - 3 miesiące mam bardzo bolesne. Zastanawiam się czy nie iść do lekarza, aby mi coś przepisał? Co mi radzicie? : (

Konowały nie starają się leczyć ale wcisnąć piguły:P.A ja wolę deski a nie balony:P.Po prostu zrób sobie głodówkę z tydzień-na wiele dolegliwości pomaga:classic_cool:.ale niestety nie zawsze tygodniowa:O.Czasami musi to być z 3 tygodnie a to już nie do końca bezpieczne-zwłaszcza w tym wieku:O.

Klaun, o czym Ty gadasz :D Autorko, ubierz piersi w dobrze dobrany stanik, to szybko je zaakceptujesz :) Też myślałam, że mam małe, ale po dobraniu prawidłowego rozmiaru zupełnie inaczej na nie patrze. :) http://balkonetka.pl/katalog/bra/nieznany-80b-kontra-panache-cleo-george Popatrz tutaj. Te po lewej wydają się maleńkie, prawda? A te po prawej? Tak właśnie działa dobrze dobrany stanik :) Jaki rozmiar nosisz przy jakich wymiarach? (Ciasno pod biustem na wydechu, luźno w biuście)

Gość Angeela
Ale właśnie o to chodzi, że ja w ogóle ich nie mam ; / mam jak jakieś mała dziewczynka, niby coś tam jest , ale nie ma. Stanik nic nie da. ; /

Może po prostu ich nie widzisz, bo ubierasz je w złe staniki. Też tak miałam i na zdjęciu wyżej masz to pokazane. Jakiś stanik chyba nosisz?

Dzisiaj idę już spać, ale dobrze by było, gdybyś się zmierzyła i wpisała ze swoimi wymiarami np tu: http://www.balkonetka.pl/forum/czy-nosze-dobry-rozmiar/1 Chociaż z ciekawości. Nawet małe piersi dobrze jest trzymać w staniku o prawidłowym rozmiarze, a nie w odstającym, za luźnym w obwodzie i masakrującym piersi push upie 70 czy 75A... A tak w ogóle, to piersi rosną do 20 któregoś roku życia, a zmieniają się przez całe życie. :)

Mi nie przeskadzają małe cycki:P. " Głaszczka Klaun, o czym Ty gadasz Autorko, ubierz piersi w dobrze dobrany stanik, to szybko je zaakceptujesz Też myślałam, że mam małe, ale po dobraniu prawidłowego rozmiaru zupełnie inaczej na nie patrze. http://balkonetka.pl/katalog/bra/nieznany-80b -kontra-panache-cleo-george Popatrz tutaj. Te po lewej wydają się maleńkie, prawda? A te po prawej? Tak właśnie działa dobrze dobrany stanik Jaki rozmiar nosisz przy jakich wymiarach? (Ciasno pod biustem na wydechu, luźno w biuście)" O tym że należy uważać na konowałówe i koncerny farmaceutyczne:P.

Gość Angeela
Jak na razie nie mam czym zmierzyć, ale dodam , że noszę stanik A70 ! ; /

Gość taaa kup sobie stanik
Hahahahaahah dobrze dobrany stanik- 70 AA rozwiąze twój problem :D

Gość Max Zander vel Klaun....
wydaje się że jesteś jakąś uposledzoną odmianą uzależnionego od internetu pół idioty. Twoje zycie składa sie z kafeterii, pożywienia i onanizowania...

Gość takpytamtylko
A co Ci się kufffa nie podoba w staniku 70AA? Rozmiar jak każdy inny, chyba, że ktoś ma zafiksowanie na pamelę.

" Max Zander vel Klaun.... wydaje się że jesteś jakąś uposledzoną odmianą uzależnionego od internetu pół idioty. Twoje zycie składa sie z kafeterii, pożywienia i onanizowania..." A czy wiesz gdzie mam tą opinię:D?

50kg, wysoka i obwód 70? Wątpię, żeby był na Ciebie dobry, myślę, że potrzebujesz co najmniej 65. Może pożycz miarkę od kogoś, a może masz chociaż budowlaną?