Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no to dupa.i,

ide dzisiaj na wesele a pogoda do dupy

Polecane posty

Gość no to dupa.i,

i mam krotka sukienke i szal i co teraz? wypada isc tak na letniaka? nie chce glupio wygladac jak ludzie beda mieli jakies plaszcze czy cos cieplejszego :o Nie bylam na weselu kilka lat i nie wiem jak sie ubiera w taka pogode? w sumie autem jedziemy ale nie bede glupio wygladac?

Gość arz
W takim momencie pomyśl o tych z Afryki.Twój kaprys to pikuś...

Gość no to dupa.i,
no ale pytam czy leciec do sklepu i kupic jakis plaszcz czy cos czy isc tak i sie nie przejmowac bo wszyscy tak beda ubrani???

Gość krishnalol
Nie przejmuj sie, przeciez lato jest! Zreszta w pogodzie mowili ze cieplo bedzie. Wez sobie ewentualnie jakis zakiecik jak sie tak stresujesz. Popijesz, bedzie Ci cieplo :D ;)

Gość no to dupa.i,
tylko ze nawet zakietu nie mam, mam ale w ogole nie pasuje do sukienki i chyba musze leciec do sklepu i kupic :o Kurde mialobyć cieplo :o

Gość krishnalol
A wiesz, to ze pada nie znaczy, ze jest zimno ;)

Gość krishnalol
To kup sobie jakies fikusne bolerko na dlugi rekaw. Ślub jest pewnie popołudniu wiec pogoda sie moze jeszcze zmienic i bedzie cieplej.

Gość no to dupa.i,
no niby nie ale ja mam sukienke krotka na ramiaczkach i do tego cienki szal i wyskocze jak na upal a tu ludzie beda mieli marynarki czy plaszcze ubrane to sie tylko wstydu najem

Gość no to dupa.i,
jak znajde, bede miala tylko pol godziny na kupienie bo do fryzjera jestem umowiona na 11.00 a sub juz o 13.00 i sklepy u mnie tez pozno otwieraja

Gość krishnalol
No to jak masz kase to sobie kup cos do sukieneczki na dlugi rekaw, tylko idz na miasto od razu jak sklepy otworza bo mozesz sie troche nachodzic... a Twoi znajomi/rodzina (o panie chodzi) jak ida ubrane? wiesz cos o tym?

Gość no to dupa.i,
nie wiem jak ida ubrani bo ide na slub do kolezanki i nikogo tam nie znam

Gość krishnalol
Oj to bedzie szybki maraton po tych sklepach w takim razie ;)

Gość krishnalol
W kazdym razie zycze powodzenia w szybkim i trafnym znalezieniu ciucha, i szampanskiej zabawy do rana ;) A jak nie znajdziesz... to sie nie przejmuj. W kosciele i tak zdejma te marynarki jak je beda mieli, a na sali tym bardziej, wiec pewnie nawet zmarznac nie zdazysz- jezeli bedzie az tak zimno... poza tym jedziesz autem! A uwaga gosci i tak bedzie skierowana na panstwa modych ;)

Gość no to dupa.i,
dziekuje 🌼

Gość biju
póide na wesele w pzryszle sobote, a co tobie do tego, czy marynarce, czy tylko w klepkach, to bedzie moja glopota.