Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Młodociany Szatanista

Co robicie, kiedy rodzice zabraniają Wam słuchać metalu?

Polecane posty

Gość Młodociany Szatanista

Otóż....mam 13 lat i wyznaję Lucyfera.I słucham metalu...HIM, Slipknot, Linkin Park, Metallica (szczególnie St.Anger :)) i Korn.W niedzielę po powrocie matki z kościoła zapomniałem ściszyć piosenkę Metallicy 'Nofing Els Maters'.Kiedy to usłyszała zaczęła wrzeszczeć, że szatan mnie opętał i że nie poszłem dziś do kościoła, bo wolałem słuchać szatanistycznych piosenek 😠 .Zadzwoniła do babci i wszystko opowiedziała, a babcia omal nie dostała zawału.Spytała się z pretensją 'Co powiedzą moje koleżanki z kółka różańcowego?!'.Miałem już dość ich gadania i poszedłem do pokoju.Włączyłem piosenkę Avril Lavigne [lżejszy metal, trochę nawet punk, też lubię :) ].Jak przekonać rodziców do tego, że metal nie jest zły?

Gość Mlodociany Szatanista
Rucham kota w klapkach KUBOTA :classic_cool: 🖐️

Mama pozwala słuchać mi tylko Dody i Mandaryny :(

Jem czarne koty :classic_cool:

Gość ale prowo
💤

Gość ja ci radze chlopcze drogi
przerzuc sie na plastik

Gość fdsfdsfds
kiepski z ciebie szatanista , mettalllica i te co wymieniles to nie zaspol satanistyczny . satanistyczne jest dimu borgir

Gość jaa2323123
mlodociany szatanista... mwalolacie nie ma czegos takiego jak szatanista ... jak juz to satanista

Gość brzydal........
AVE szantan, jak nie jadasz kotów? Jesteś niewierny! ja jadam co dziennie czarnego kota po grecku

Gość brzydal........
oj z prośbą o przepis to musisz udać się na samosie.pl tam dostaniesz jaki chcesz ;)

Gość brzydal........
aaa i jeszcze jedno: pies nie może być!, my jadamy tylko koty psy jadają Viking Folk Metalowcy, a przecież nie chcemy z nimi wojny o pożywienie

Gość brzydal........
no ba skórzane i ćwiekowane majty :) 14,5 jeszcze pół roku i nie będę musiał do mszy służyć :) bo wiesz matkę mam strasznie wierząca i do 15 lat kazała mi stać po prawicy proboszcza, tak jak moi 2 bracia, siostra nie musiała - szczęściara a Ty narzekasz, że tylko słuchać nie możesz - ja to mam chłopie przejebane

Gość brzydal........
kurde znowuż nie trafiłem 6tki w totka prosiłem o pomoc w tym Lucyfera, Samaela, Azazela i paru tam jeszcze innych, prosiłem nawet o to sąsiadkę i dupa :( Ziarno pamiętam, tam kapłan na gitarze grał - to to? msza spoko, tylko nie możemy mojej matki bo obiecała mi, że za to że służę do mszy będzie mi do 30 roku życia płaciła rentę możemy wziąść moją sąsiadkę bo zawsze jak słucham głośno Tokio Hotel to przychodzi i marudzi że spokojnie ziemniaków poobierać nie może - głupia pipa

Gość brzydal........
nie dużo, trzy stówki ale na koty i przyprawy wystarczy ;) Blog27 - a to też jakaś metalowa kapelka? bo wiesz ja słucham tylko to co na Vivie u kolegi zobacze, bo w domu mi nie wolno - mama cały czas siedzi i seriale napierdziela, a mamy tylko jeden TV i rozumiesz a tych seriali tyle ....

Gość rosie rhetttt
to słuchaj po łacińsku muzyki koscielnej jak nie rozumiesz tekstu to co ci szkodzi? a znajomym powiedz, że to najlepszy metal pod słońcem

Gość satanistyczna muza ...
moi starzy są jacyś nie teges słuchają jakieś LOWE, DE VISION,IRIS, KULT ŻAŁOSNA PŁACZKA i kurva nie wiem co to za gówna ale jak ja chce puścic SLIPKNOT to zaraz ; WYŁĄCZ TO CHOLERSTWO, CHOLERNE SZATANY TY BYŚ SE POSŁUCHAŁA -IRIS- ANIE TAKIEJ SATANISTYCZNEJ MUZYKI

Nothing else Matters ?? to ich tak wzburzyło ?? toz to ballada zapodaj Slayera Angel of Death lub Behemotha Conquer All wtedy bedzie jazda

Gość cudna xD
Tez slucham metalu (tez SlipKnoTa) i w boga nie wierze... Ja zawsze robie tak , ze jak mama wraca do domu puszczam taki kawalek ktory moglby sie jej chociaz troche spodobac (zawsze puszczam jakis inny zeby sie nie powtarzac) Wtedy ona oswaja sie troche z metalem jaki moglby sie jej spodobac. Pozdro P.S. A nawet jak ci zabronia to co? Wiele miesiecy sluchalam metalu codziennie a rodzice nawet nie wiedzieli...

Gość ełstachy
posłuchaj se disko polo alkoholo