Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milińka

Jak polskie dziewczyny moga to robić z czarnymi

Polecane posty

Gość milińka

Jeszcze rodza murzyniątka ! znam taką osibiście. WSTRĘTNE :(

Gość milińka
Ja się brzydze tymi malpami i w życiu z taką małpą bym nie chciała!

Gość milińka
to jest takie upokarzajace!

ale czarny kolor to pewnie lubisz i nosisz z żółtym też byś nie poszła?

Gość A JAK POLSKIE CHŁOPY
MOGĄ BYĆ TAKIE TĘPE, ŻE NAWET ICH "TĘPE" KOBIETY Z NIMI NIE WYTRZYMUJĄ....????

Gość milińka
petrol ty pewnie też jesteś murzyńska dziwką skoro tak za nimi obstajesz:p takie co sie zadaja z murzynami : kamień do szyi i w wode!

che che widzę ,że zazdrościsz tym duuupom widać cię nikt nie chce nawet ten przysłowiowy asfalt

Gość milińka
Oj tępy masz móżdzek jeżeli tak sądzisz i wszystkie dziewczyny i chłopaki by cie zlinczowały za takie słowa. To że nie paprają białej rasy to trzeba poniżać ? Oj durna jesteś :) Petrol Ja mam juz męża(Polaka) dziwna kobieto i ślicznego rocznego synka :) Z tego co zauwazyłam to kiedy nie zaglądne na kafe to ciągle jesteś i rano i w południe i w nocy. A to o ymś śwcziadczy...

Gość milińka
zauważyłam cie właśnie na erotycznym i zwróciłam uwagę na ten nick, bo na naszego znajomego tak wołają

Gość skopije
alez macie male mozdzki. kazdy puka sie z kim chce i robi dzieci tez z kim chce a wam nic do tego. martwcie sie o swoje tylki a nie cudze

Gość Jareczek
Zatlukl bym taka dziwke co sie z czarnym prowadzi !!!

Gość ziemowit
A mnie się marzy kobieta Azjatka, oddał bym dwie Polki za jedną ładną Azjatkę

Gość kiść winogron
Ja mam właśnie tak jak ty rocznego synka, tylko o ciemniejszym kolorze skóry, bo jego ojciec jest czarny. Synka kocham nad życie tak jak jego tatusia i nie widze w tym nic obrzydliwego, czy niestosownego, a jak komuś się rzygać chce to warto skorzystać z ubikacji. My na całe szczęście nie miesztamy w Polsce i na codzien nie mam styczności z tasizmem. Życzę Ci otwartego umysłu, bo ile ludzi na świecie tylke różnic. Mimo wszystko pozdrawiam i życze powodzenia.

Gość ziemowit
Jest tu jakaś dziewczyna o orientalnej urodzie? chętnie zapoznam:)

Gość Jareczek
i nie wracaj do Polski twoje miejsce jest wsrod dzikich czarnuchow

Gość kiść winogron
Chyba w bardziej cywilizowanym kraju,bo mieskzamy w usa:))))

Gość kiść winogron
Kolego Jareczku tobie poziomem inteligencji do mojego męża daleka droga, a i pewnie wykształcenie masz mizernę, zgaduje jesteś tym polskim przysłowiowym dresiarzem spod budki z piwem :)))

Gość ziemowit
kiść winogron może trochę bardziej cywilizowanym(nie ma tam kaczora) ale za to najbardziej policyjnym na świecie

Gość ziemowit
jARECZEK ale z ciebie głupiec

Gość kiść winogron
Jareczek - pewnei przez takie typy jak ty, bo nie chciałabym wychowywać synka w takim społeczeństwie w którym za kolor skóry walą w pysk. My jestaeśmy spokojnymi, wykszałconymi ludzmi nigdy nie szukamy zaczepek, ale jak jestem w polsce to często jakiś imbecyl się znajdzie coś niestosownego powie mojemu mężowi. W mojej rodzinie też starsze osoby były przeciwne mojemu związkowi, ale teraz nawet babcia zaakceptowała i mówi że to jej ulubiony przyszywany wnuczek, może z racji tego że mój mąż jest lekarzem i wiele babci pomógł i zmienił jej stereotyp.

Gość ja tez nie chce murzyna!
jestescie wstretni z tymi czarnuchami sie zadawac

Gość ta poziomkowa dziewczyna
podziwiam poziom konwersacji. taaaaaak, tez sie puscilam z czarnym, nawet jestem taka szmata, ze w wieku 21 stracilam z nim dziewictwo. i co gorsza, do chwili obecnej lat 23 jestem z owym obrzydliwym czarnuchem zareczona i mam zamiar spedzic z nim cale zycie i miec dzieci. alez musze byc zepsuta, niegodna, zeszmacona i smerdzaca :D tylko cholera, dobrze mi z tym moim szmaciarstwem jak nie wiem :D

Gość polactwodupactwo
Cale szczescie ze nie mieszkam w tej zasciankowej polsce i nigdy nie bede.dziewuchy skonczone idiotki i zazdrosne fagasy co nie potrafia nawet kobiety zaspokoic.taki murzyn to 1000 razy lepszy od polaczka sraczka.wiec wszystkim wam pojebancom z pojebanego kraju mowie Fuck you!A specjalnie dla JARECZKA - TEA WHO YOU YEAH BUNNY

Gość zycze wam szczescia
kobiety to my same wybieramy z kim nam jest dobrze,czy to czrny czy zielony to nasza sprawa,mam meza polaka od siedmiu lat ale nie mam nic przeciwko czrnym((moze troszeczke maja inny zapach)ale nasi polacy gorzej smierdza pod sklepem:))jestesmy rozni i tak juz zostanie a polska ma w sobie duzo rasizmu,tylko ze jak polak jest zagranica to i czarnemu by w dupe wlazł:))pozdrawiam wszystkich z własnym poglądemL::)

Gość kiść winogron
hmmmm inny zapach.........być może, bo mój mąż bardzo o siebie dba i pewnie inaczej pachnie niż 90% panów w polsce którzy zażywają kąpieli tylko dwa razy w tygodniu :))) Dla mnie nie ważny jesty kolor, czy ktoś jest czarny, biały, żólty liczy się to jakim jest człowiekiem, co sobą reprezentuje.

Gość zycze wam szczescia
racja:))przepraszam zle ujełam zapach:(to tak troszke inavczej,nie powiem ze nasi faceci pachną idealnie:)