Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milińka

Jak polskie dziewczyny moga to robić z czarnymi

Polecane posty

Gość Definition
Ja się przyznam jestem rasistką i dla mnie jest to jedna wielka porażka!!!!

Gość tarara
nie dotkne nigdy czarnego ;/ nie jestem rasistka bo mi nie przeszkadzaja ale wcale mi sie nie podobaja i moim zdaniem smierdza (mialam juz z jednym stycznosc- oczywiscie nic fizycznego i wtedy az przesiaklam tym dziwnym potem ktory wydzielaja). Wybieram Polakow.

Gość Floo
No własnie, jestem tego świadoma że polacy byli dręczeni, ale czy to znaczy że przez to należy się to też innym? Będziemy ich dręczyć żeby sobie ulżyć, czy za kare? Głupota.

Gość Mężczyzna=
Juz myślałem, że nie ma porzadnych polek... brawo dziewczyny ,to mi sie podoba ;)

Gość mordor ;p
że czarny- to znaczy że gorszy?

Floo ale tak piszac tylko utwierdzasz mnie w przekonaniu ze jestes zwykla hipokrytka i wyjezdzasz z kraju tylko i wylacznie dlatego, ze nie udalo Ci sie osiagnac tutaj sukcesu. Jakiego? Narazie nie jestem w stanie tego stwierdzic.

miało być o czarnuchach a tu taka dyskusja dają bo chcą i tyle w temacie po co zaraz tyle pisać

Gość ziemowit
A co myslicie o Azjatkach?? ja takiej szukam na żonę:D

Gość Floo
Chce wyjechać bo widze jakie są realia. Zawsze byłam przeciwniczką przeprowadzania się do innych krajów za pracą, bo miałam swego rodzaju uraz, ale z wiekiem stwierdzam że i ja wyjade.

Gość ziemowit
Są dużo wierniejsze od polek

Gość wuzetka lub kremowka
poziom dyskusji siega juz tutaj chyba dna kompletnego. co was wszystkich obchodzi kto z kim co robi? zatroszczcie sie o wlasne tylki i o to, co sami robicie. a co do murzynow to przypomne, ze czlowiek wywodzi sie z afryki wiec chac czy nie ccac wszyscy pochodzimy od tego waszego znienawidzonego czarnego. i dziwi mnie poglad o ich niepracowitosci. kazdy czarny, ktorego znam ma prace i stara sie utrzymac swoja rodzine, niektorzy z nich maja tyle pieniedzy, ze wiekszosc z nas moze tylko pozazdroscic. a biedota? tez jest, jak w kazdym kraju, lacznie z Polska gdzie niektorym nie starcza na codzienny chleb. a zapewniam, ze studiujac w UK mialam okazje poznac wiele narodowosci i ras oraz ich mieszanek. nie wiem skad w ludziach bierze sie ten rasizm i negatywne nastawienie do czarnych. pewnie odzywa sie polska zasciankowosc. co nieznane i czego nie bylo od wiekow w polsce = zle. tym sposobem daleko sie nie zajdzie.

Gość mordor ;p
ziemowit, a skąd wiesz? że się wypowiadasz? byłeś już z azjatką? i stawiasz polke pod 1 ścianą z azjatką?

Gość tarara
Ty Ziemowit nie wkladaj wszystkich Polek do jednego wora :/ A co do dziewczyn ktore wola obcokrajowcow to moim zdaniem chodzi im albo o wielkiego murzynskiego siusiora albo chca sie popisac przed znajomymi facetem innej rasy albo tez zwyczajnie chca zyc na wyzszym poziomie za granica bo nie maja na tyle ambicji zeby starac sie cos osiagnac wlasna praca w Polsce. choc wiem tez ze czasem strzala amora uderzy ;)

Gość Daj maj i naj
wuzetka---- czyli Jezus i MB byli czarni?

Gość ziemowit
Wiadomo polki niektóre też fajne.... nie byłem w sensie, że miłość seks itp, ale znam je, one są takie drobniutkie, słodziutkie, nic tylko je kochać:)

Gość Daj maj i naj
Był swego czasu reporarz, że murzyni mają miękkawe kutasy . a moim zdaniem to tylko te z rozepchanymi ciapami lezą do nich. Tyle w temacie!

Gość Daj maj i naj
OSZ...REPORTAŻ

Gość mordor ;p
malutkie i drobniutkie ;p to idź do przedszkola od września i tam znajdziesz cały pakiet :DDDDD

Gość tarara
"czyli jezus i mb byli z afryki?" hahahaha :D pewnie mb dzban z woda na glowie nosila a jezus w kiecusi z trawy latal

Gość stawowa żaba
Ciekawe co byście pisali, gdybyście sami mieli ciemny kolor skóry (???), widzę, że punkt widzenia zależy od miejsca siedzenia, każdy człowiek pragnie być szanowany i akceptowany. Jeżdzijcie po przestępcach i ludziach, którzy czynią zło, a nie po tych, którzy mają więcej barwinka w skórze i włosach, na przyszłość więcej wrażliwości, empatii i wyrozumiałości życzę i oby Was nie spotkało takie okrutne traktowanie.

Gość ziemowit
nie wypisuj głupot, musza być dorosłe najlepiej od 20stki

Gość tarara
ja do murzynow nic nie mam ale jako ze sama jestem dziewczyna moge sie obiektywnie wypowiedziec na temat kobiet ktore sikaja po nogach gdy tylko zobacza murzyna i to z jakiego powodu? bo jest czarny... debilizm i juz. a potem za granica maja nas za kurwy bo co glupsze wypna tylek tylko po to zeby czy ich kutas jest faktycznie wielki ;/ wstyd mi za moje rodaczki

Gość kiść winogron
Też mi wstyd za 70% naszych rodaków w USA-naprawde, kłutliwi, zawzięci, najlepiej na zasiłkach siedzieć, nie wspominając że wielu z nich kradnie, a panie no cóż...... Wiecie, że jak rodzina mojego M sie dowiedziała, że żeni się z polką to była temu przeciwna, całkowicie mnie nie znając, nie wiedząc kim jestem, poprostu uznali , że lecę pewnie na kasę i chce obywatelstwo. Ot tak poprostu, od razu mnie podsumowali tylko dlatego że jestem z Polski. Długo musiałam udowadniać, że naprawde kocham ich syna.

Gość kiść winogron
Jednakże mieli na tyle kultury, ze nigdy nie dali mi odczuć swoich obaw.

Gość tarara
nie dziwie sie ze mieli obawy. my w usa jestesmy pewnie postrzegani jak cyganki u nas.. ja bym syna za cyganke wydac nie chciala

Gość golisa
Szkoda, że nie trafiłyście na tą słynna czarną małpe co zarażała hiv-em. Wcale mi tych zarażonych nie żal , maja to co chciały. Nawet Aids z Afryki przywlekli