Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malalula

czy wypada prosic gin o badanie hormonow?

Polecane posty

Gość malalula

j.w

Gość hjtyjii,liutcd
chyba tak ale powiedz jej z jakiego powodu prosisz o te bedania.. jakie sa twoje obawy,spostrzezenia itp ja sama przy najblizszej okazji poprosze b

Gość aga2010r
tak czy siak sama za nie placisz. nie jest to refundowane.

na nfz jest refundowany chyba jeden hormon w danym miesiącu, a nie ma sensu rozkładać na kilka cykli, bo wyniki nie są miarodajne. Tak czy siak zapłacisz sama- około 25zł za hormon. Nie potrzebujesz skierowania. Idziesz do labo i robisz. Zapytaj tylko lekarza, jakie badania na podstwaie Twoich dolegliwości

chyba że masz lekarza, który nie wykorzystuje limitów, ale takich jest mało- wszystkim brakuje i kombinują

Gość malalula
wiem ze sama za nie zaplace.Chcialabym zrobic badania bo ostatnio cos dziwnego sie ze mna dzieje,okres sie spoznia,bola mnie piersi ,jestem rozdrażniona jednego dnia jest wszystko ok a nastepnego mam dola i wyc sie chce.niedawno bylam u gin zrobila badanie ogolne,cytologię powiedziala ze wszystko ok.Teraz mam dylemat czy zglosic sie ponownie i poprosic o hormonki ,boje sie ze wyjde na hipochondryczke,czy pojsc do laboratorium i na wlasna reke zrobic badanie:/Poradzcie cos dziewczyny.

Gość malalula
up

Gość lepiej zrobić na własną rękę
i tak będziesz musiała za nie zapłacić więc co to zmieni tylko doinformuj się kiedy należy zbadać dany hormon bo nie każdy można robić w dowolnym dniu cyklu.