Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Przeszkadzajka

Pomocy! Potrzebuję photoshopa :o

Polecane posty

Potrzebuję photoshopa. Siedzę w pracy i muszę obrobić zdjęcia z imprezy w naszej firmie, które ukażą się w gazecie a kompletnie nie wiem jak się za to zabrać :o Czy ktoś mógłby mi polecić jakiegos photoshopa i dać instrukcje co do instalacji tego programu? Pomocy. Zainstalowałam już jednego ale nie działa. Siedzę i kombinuję. Przecież to nie może być takie trudne :o Będę wdzięczna za rady kogoś bardziej rozwiniętego informatycznie ode mnie !

Gość ghjfhndbgvfcd
photoshop 7, do niego nie potrzeba w instalacji generatora klucza. a w ogole po co photoshop? rozumiem ze skoro nie potrafisz go nawet zainstalowac to za bardzo na obsludze programu tez sie nie znasz czyli nie bedziesz robic ze zdjeciem cudow niewidow:) co konkretnie chcesz poprawic? polecam PHOTOFILTRE taki program, darmowyi latwy w obsludze. jak chesz to mozesz tez wyslac zdjecie to moge je poprawic w fotoszopie. napisz w ogole co chcesz poprawic, czy ogolnie kolory/jakosc zdjecia czy poousuwac jakies elementy, poprawic twarze itp;)

Chciałabym nałożyć kilka zdjęć na jedno tzn zrobić składankę z kilku zdjęć, wyostrzyć kolory i zrobić kilka rozmyć. Takie drobiazgi. Muszę się tego nauczyć bo zgodziłam się prowadzić dział galerii naszej firmy. Szefowa ładnie poprosiła a ja nie umiałam odmówić :o Kiedyś miałam jakiegoś photoshopa, ale właśnie potrzeba było jakioegoś klucza i chodził tylko 30 dni. Coś tam umiałam na nim zrobić, ale za bardzo się nie zagłębiałam w temat. Teraz nie mam wyboru :P

Mialas triala, to darmowy photoshop, chodzi 30 dni Jesli masz na tym pracowac to musicie kupic Photoshopa Pelne wersje do pobrania sa nielegalne i firma moze zaplacic kare a jak bedziesz szukala roznych efektow to wpisz np "rozmycie photoshop tutorial", polecam tez zakup podrecznikow do PS

Gość ghjfhndbgvfcd
masz konto na chomiku? bo najlepeij stamtad sciagnac, zawsze to robie. polska wersja z serialem ktory sie potem wpisuje http://chomikuj.pl/kris392/INSTALKI/Adobe+Photoshop+7.0+PL+*2b+SERIAL

Gość ghjfhndbgvfcd
no jesli na firmowym kompie w pracy to faktycznie, myslalam ze na domowym. w takim razie pozostaje ci GIMP, darmowy i wiele osob uzywa zamiast fotoszopa, lub ten PHOTOFILTRE

Gość zakuta koza
jest mnóstwo bezpłatnych programów, które do takiej pracy jaką Ty zamierzasz wykonywać są aż za dobre

Gość ghjfhndbgvfcd
juliusz cezar-a po co jej najnowsza wersja ktora zajmuje 2x tyle na dysku? ajka ma slaby komp to bedzie zamulac? ps7 jest polska wersja, dalam linka

ghjfhndbgvfcd-> napisała ,że ma słaby komp ? a jak się uczyć to lepiej na najnowszych wersjach. Przeszkadzajka-. zapodaj linka , z którego pobierasz

ściągnęłam tego photoshopa, ale nie jest on po polsku. Ścuągnęłam też PHOTOFILTRE.Podoba mnie się ! Trochę posiedzę to załapię może o co tam chodzi :P

Gość info@sztab-antypiracki.pl
W związku z zamieszczonym materiałem http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4547560, Sztab Antypiracki informuje, że o opublikowanej przez Pana treści poinformowaliśmy właściwą kancelarię prawną oraz właściciela praw autorskich. Przypominamy, że osoby trzecie również te z Pańskiego otoczenia (sąsiedzi, znajomi, współpracownicy), mogą poinformować policję o łamaniu przez Pana praw autorskich. Sztab Antypiracki informuje, że uzyskanie programu komputerowego (gry komputerowej) bez licencji (bez zgody podmiotu uprawnionego) np. jego ściągnięcie lub instalacja w komputerze w celu osiągnięcia korzyści majątkowej podlega odpowiedzialności karnej w postaci kary pozbawienia wolności od 3 miesięcy do 5 lat. Sprawca musi się także liczyć z obowiązkiem naprawienia szkody. Podstawa prawna: art. 278 2 Kodeksu karnego. Ponadto czyn taki podlega odpowiedzialności cywilnej przewidzianej w art. 79 ust. 1 ustawy o prawie autorskimi i prawach pokrewnych, w tym obowiązku zapłaty potrójnej wysokości stosownego wynagrodzenia (opłaty licencyjnej) jeśli naruszenie ma charakter zawiniony lub podwójnej wysokości, jeśli jest niezawinione a także wydania uzyskanych korzyści.