Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mmmiiiiiiiikkkkkkkkaaaaaaa

Dlaczego on milczy??????

Polecane posty

szalał za mną jeszcze tydzień temu mówił ze kocha....a dzisiaj? Nie dobiera moich telefonów nie odpisuje na wiadomosci i smsy. Jakiś czas temu było podobnie po 2 dniach pojechałam do niego nie chiał rozmawiać powiedział ze to juz koniec.Ale po kilku dniach wrócił mówiąc ze nie moze mnie zapomnieć starał sie bardzo Było dobrze jakiś czas.potem znowu moje fochy. Teraz mimo moich próśb żeby powiedział czy to koniec lub napisał cokolwiek milczy całkowicie juz ponad tydzień. Wiem ,że go wiele razy skrzywdziłam ale przeprosiłam za swoje fochy. Kiedyś blokowałam go na Nk. teraz on zablokował mnie. Napisałam mu ze skoro tak uważa niech zablokuje mnie jeszcze na gg ale tego nie zrobił. Co myslec co robic? czy on jeszcze wróci? wiem ze mnie kochał i zawsze wiele mi wybaczał. Wczoraj poddałam sie napisałam ze skoro nie chce miec ze mną kontaktu to ja to szanuję i nie bede wiecej go dręczyc oczywiscie nie odpisał nic. Doradzcie mieliscie podobnie?

moze ktoś doradzi:(

nikt nic nie poradzi?:(

faceci nie potrafią rozmawiać o poważnych sprawach i wielu uważa, że milczenie to najlepszy sposób na zakończenie związku a tak nie jest. Najgorsza prawda jest lepsza niż te cholerne milczenie.

Gość Kaddarka
Ile ty masz lat? To co robisz to zwykla dziecinada. Daj chlopakowi wreszcie spokoj, bo wyraznie widac, ze ma cie dasc. I dotrzymaj slowa - nie pisz, nie dzwon, nie sesemesuj....

Gość mems
nie ma sensu, zeby do niego wiecej pisac. powinnas czekac az sam napisze, jezeli bedzie tego chcial :)

Gość gwoli wyjasnienia...
co za dziecinada!